Škola Nutricionizma

Steknite moderna, perspektivna znanja – obogatite spektar svojih usluga, za bogatije poslovanje i svakodnednicu! Što sve učimo? Što su makro i mikro nutrijenti, funkcija probavnog sustava...Nastava počinje u siječnu 2018.

Ako radite s ljudima, u području zdravlja i očuvanja kondicije, sigurno ste u svakodnevnom kontaktu s pacijentima/klijentima dotakli i temu prehrane..

Uz razne upite, bolja ili lošija iskustva s raznim načinima prehrane i ostalim komentarima koje klijenti dijele s Vama, vjerujemo da ste stigli i do zaključka kako je prehrana i suplementacija izuzetno bitan faktor u postizanju rezultata Vaših klijenata. Hrana je ono što nas gradi iznutra, daje nam snagu i zdravlje. Naravno, u slučaju da konzumiramo što, kako i kada odgovara ukupnom stanju organizma te u skladu s potrebama i zahtjevima naše svakodnevnice. Sve što znate o pravilnoj prehrani sada možete upotpuniti, provjeriti i uklopiti u Vaš svakodnevni posao (ili „samo“u privatnu svakodnevnicu ).

Plan i program edukacije za generaciju 2018. možete pogledati ovdje.

Trajanje programa: 135 sati
Voditeljice:  Alma Bunić, dipl.ing.nutricionist, wellness manager, fitoterapeut i Nina Antunović, dipl.ing.nutricionist, aromaterapeut
Preduvjeti: završena srednja škola, osoba starija od 18 godina

 PRIJAVE I UPISI

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".