Alma Bunić

Alma Bunić dipl.ing. nutricionist

Alma Bunić dipl.ing. nutricionist, wellness manager, fitoterapeut. U Zagrebu završila Prehrambeno Biotehnološki Fakultet. Intenzivno izrađuje jelovnike za redukciju tjelesne težine, za JUDO klubove, Tenis klubove, individulano za mlade nogometaše, te ljude sa određenim zdravstvenim problemima. Izrađuje jelovnike za poznate medijske ličnosti i sportaše od 2007. godine. Bavi se mjerenjem masnog tkiva, jednom od najtočnijih metoda: Skinfold Kaliper na 7 točaka. Radi i mikrskopsku analzu žive kapi krvi- Darkfield metodom.

Stručno usavršena za wellness managera, fitoterapeuta, terapeuta biorezonacom. Pohađa specijalistički studij nutricionizma na Prehrambenom fakultetu u Osijeku.Završen početni stupanj makrobiotike.Izdala dvije knjige „Sokovi za zdravlje i vitalnost“ te „Prehranom i vježbanjem do zdravlja“kontinuirano održava radionice na području sirovojelstva i sirove hrane te sudjeluje u pisanju knjige Mihaele Devescovi.Edukator na području sportske prehrane (judo klubovi Zagreba), individualan rad s nogometašima, košarkašima, fitness trenerima i dr.Vodi tematske edukacije za širu populaciju i sportaše u fitness centrima.Predavač na kongresu Fitness učilištarad na projektu „Planiranje 5 balansiranih obroka u danu“ i dostava istih putem cateringa.12 godina iskustva na izradi jelovnika za osobe koje žele regulirati tjelesnu težinu te osobe s određenim zdravstvenim problemima.

Tolerira veganstvo i drži predavanja na temu veganske prehrane – na što paziti, gdje može doći do problema kod prelaza na veganstvo; osobe koje žele preći na veganstvo upoznaje s novim namirnicama i njihovim izvorima.Redovito sudjelovanje u prilozima o zdravoj prehrani u medijima (radio i televizija): Zdrav život, Zdravlje na kvadrat, Baby bonus, RTL DIREKTsudjelovanje u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“ - priprema idealnog doručka za sportaše

Doručak s lanenim sjemenkama

alma-bunic.jpg

Taj strašni gluten!

alma-bunic-2.jpg

LCHF, Keto i Paleo

alma-bunic-3.jpg

Koliko puta tjedno trebamo jesti meso?

alma-bunic-4.jpg

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

Newsletter

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

Search