Image

Da bismo doprli do osobe potreban nam je individualan lijek. Svatko od nas je jedinstvena poruka i jedino jedinstveni lijek može djelovati. Zato moramo tražiti mirisne supstance srodne ljudskom biću koje namjeravamo tretirati; one koje će kompenzirati nedostatke kao i one koje će pomoći vrlinama da procvjetaju.

Marguerite Maury: Tajna života i mladosti

Aromaterapija

Aromaterapija se može definirati kao kontrolirana upotreba eteričnih ulja u svrhu održavanja i unaprjeđenja fizičkog, psihičkog i duhovnog prosperiteta.

Eterična ulja su lako hlapive supstance koje se dobivanju iz različitog bilja koje raste širom svijeta. Svaka biljna esencija ekstrahira se iz botaničkog izvora brojnim mogućim metodama od kojih je najčešća destilacija vodenom parom. Eterična ulja su vrlo aromatična i glavni su tradicionalni sastojak većine parfema i mirisa. Miris eteričnog ulja je bitan sastavni dio njegovih prirodnih iscjeliteljskih osobina.

Primjenjujući tradicijsku mudrost na aromaterapiju možemo se služiti zbirkom znanja istovremeno neposrednog i dubokog, praktičnog i intuitivnog. Doprinoseći sintezi Istoka i Zapada možemo proširiti našu svjesnost o ljudskom duhu i esenciji bilja.Znanja koja se stječu osposobljavanjem za AROMATERAPEUTA:

 • osnove anatomije,fiziologije, dermatologije, psihologije, prehrane
 • povijest aromaterapije
 • što su eterična ulja, kako se dobivaju, podjela i djelovanje, indikacije i kontraindikacije za upotrebu eteričnih ulja
 • odabir i korištenje odgovarajuće kombinacije biljnih i eteričnih ulja prema potrebama klijenta
 • izrada pripravaka, tretiranje pojedinih tegoba, holizam i holistički pristup
 • izrada prirodne kozmetike, aromaterapeutska masaža, samostalno i sigurno izvođenje masaže, osnove marketinga i primjerenog načina komunikacije s klijentima

Aromaterapija

Program osposobljavanja za aromaterapeuta Učilišta Galbanum usklađen je prema međunarodnom standardu IFPA-e (Internacionalne federacije profesionalnih aromaterapeuta). Uz dodatnu satnicu i prilagođenu cijenu studija, dobit će diplomu s potvrdom IFPA-e, s kojom se mogu prijaviti i postati članovi te organizacije, što pruža mnogo veće mogućnosti zaposlenja i otvara vrata inozemnoj karijeri.

Trajanje programa: 362 sata
Voditelj: Lidija Delić, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)
Preduvjet: završena srednja škola, osoba starija od 18 godina

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

PredavačiKAKO SE UPISATI?

Za sve programe potrebno je izvršiti upis koji se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.

Postupak upisa: ispunjenu upisnicu sa odabranim programom poslati na naš e-mail: info@galbanum.hr ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

 Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

 • rodni list
 • domovnica
 • svjedodžba ili diploma

Napomena: rodni list i domovnica može se besplatno zatražiti putem sustava e-građani.

Potpisivanjem ugovora i plaćanjem upisnine, polaznik osigurava svoje mjesto u programu obrazovanja. Uvjet za polaganje završnog ispita je plaćena školarina u cijelosti.
 

NAČINI PLAĆANJA?

 • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
 • Jednokratno (gotovinom)
 • Obročno plaćanje kreće od dana upisa

UPISI U TIJEKU!

Upisi u novu generaciju su u tijeku. Planirani početak nastave ožujak 2023. Nastava se održava isključivo vikendima (jedan do dva vikenda u mjesecu). Raspored predavanja bit će dostupan nakon upisa.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

 • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search