Image

Each morning, we are born again. What we do today is what matters most.

Buddha

Ayurvedski terapeut

Programom ayurvedski terapeut stječu se sljedeća znanja i vještine za razumijevanje i poznavanje: osnovnih ayurvedskih principa, prehrane prema doshama, osnovnih yoga asana po doshama, osnova Panchakarme (ayurvedskog procesa detoksikacije organizma), upotrebe i pripreme ayurvedskih ulja i pripravaka kako bi se polaznik osposobio za izvođenje ayurvedskih masaža i tehnika rada na tijelu poput abhyange, udwarthanam, shirodhara, pada abeyance, shiroabhyane, pizhichil, swedane, pinda, vastia...

Ayurvedski terapeut može naučene tehnike rada na tijelu primjenjivati samostalno, te će se polaznici dodatno upoznati sa znanjima potrebnim za izvođenje panchakarma terapija koje se izvode uz vodstvo ayurvedskog liječnika ili savjetnika.

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

Trajanje programa

Program obuhvaća 200 sati nastave koja se sastoji od teorije i praktičnog rada kroz vježbe s nastavnicima, samostalnog praktičnog rada na zadanim slučajevima, izrade pripravaka potrebnih za rad i drugih domaćih zadataka. Program je sažet i komprimiran te se u modulu dobiju suštinska, praktična i jasna znanja.

Školovanje traje 1,5 godinu intenzivnog i strukturiranog rada (raspodijeljeno kroz 10 vikenda nastave s brojnim dodatnim zadacima) kako bi polaznik bio osposobljen za rad ayurvedskog terapeuta. Program ayurvedskog terapeuta predstavlja suradnju s ayurvedskim klinikama i liječnicima iz Indije te stručnjacima iz područja Ayurvede i svaka će generacija imati prilike slušati predavanja od izvornih ayurvedski liječnika.

UVJETI UPISA
Program usavršavanja za ayurvedskog terapeuta može upisati osoba koja je prethodno završila program osposobljavanja za ayurvedskog masera. Potrebno je znati osnovnu razinu engleskog jezika (A2) u pismu i govoru budući da je dio predavača engleskog govornog područja (nastava se prevodi na hrvatski) kao i sva dodatna literatura.

Cijena studija iznosi 17.400,00 HRK. Polaznici I generacije ostvaruju 5% popusta.

KAKO SE UPISATI?

Za sve programe potrebno je izvršiti upis koji se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.

Postupak upisa: ispunjenu upisnicu sa odabranim programom poslati na naš e-mail: info@galbanum.hr ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

 Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

 • rodni list
 • domovnica
 • svjedodžba ili diploma
 • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (od liječnika opće/obiteljske medicine)

NAČINI PLAĆANJA?

 • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
 • Jednokratno (gotovinom)
 • Obročno plaćanje kreće od dana upisa

Predviđeni početak nastave:

Nastava se održava vikendima prema sljedećem rasporedu:

 • 1. vikend - 15.10. - 17.10.
  Petak od 17 - 20:30h
  Subota od 9 - 16h
  Nedjelja od 9-16h
 • 2. vikend - 26.11. - 28.11.
  Petak od 17 - 20:30h
  Subota od 9 - 16h
  Nedjelja od 9-16h
 • 3. vikend - 14.1.2022. - 16.1.2022.
  Petak od 17 - 20:30h
  Subota od 9 - 16h
  Nedjelja od 9-16h

Preostali dio rasporeda bit će dostupan uskoro. Moguće su manje izmjene u rasporedu o čemu će svaki polaznik biti pravovremeno obaviješten.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

091/1255-550 / (+385) 01/3794-568

 • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search