Ulje NO. 1 - posebna snaga za posebna vremena

Kreirano u pandemiji i protiv nje

Uljne mješavine posebno su kreirane kombinacije eteričnih ulja namijenjene za određenu svrhu. Pomno odabrana ulja u sinergiji imaju pojačano i specifično djelovanje pa je za kreiranje uljnih mješavina važno bogato aromaterapijsko znanje i iskustvo.

Kad je započela pandemija koronavirusa, u vrijeme nedostatka dezinfekcijskih sredstava, izolacije, neizvjesnosti, iščekivanja cjepiva, javila se potreba za prirodnim i snažnim sredstvom zaštite i liječenja koje nije izgubilo snagu ni aktualnost ni danas, posebno za sve one koji traže sigurna i prirodna rješenja. Fitoaromaterapeutkinja Lidija Delić, ravnateljica Učilišta Galbanum i direktorica Aromateke eskulap, kreirala je ulje No.1, jedinstvenu mješavinu četiriju najjačih antivirusnih i antibakterijskih ulja. Ulje je kreirano kao jedan snažan proizvod koji je jednostavan za upotrebu.

Koja ulja sadrži mješavina No. 1?

RAVENSARA (Cinnamomum camphora ct. cineol): Ulje bogato kemijskim spojem cineolom, nevjerojatno snažnog antivirusnog djelovanja a istodobno iznimno blago i neškodljivo. Ne iritira kožu, jedno od malobrojnih eteričnih ulja pogodnih za upotrebu i kod djece, prvi je odabir i za prevenciju i za pomoć kod virusne infekcije.

ČAJEVAC (Melaleuca alternifolia): Poput ravensare, potpuno siguran za primjenu na koži, pogodan i za upotrebu kod djece. Čajevac ima izraženo antibakterijsko, antivirusno i protugljivično djelovanje, izvrstan je za dezinfekciju svih površina, kao i izradu kućnih dezinficijensa za ruke.

EUKALIPTUS GLOBULUS (Eucalyptus globulus): Svjetski poznati aromaterapeut dr. Jean Valnet objavio je da raspršena dvopostotna otopina eteričnog ulja eukaliptusa uništava čak 70 posto stafilokoka u zraku. Eukaliptus globulus ima snažno antiinfektivno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje.

LIMUN (Citrus limon): Eterično ulje limuna snažan je antiseptik i antivirotik, ugodna i osvježavajućeg mirisa koji podiže raspoloženje i poboljšava imunitet.

Ulje No. 1 koristi se za dezinfekciju, zaštitu, prevenciju i liječenje virusnih oboljenja, a ima i svoje psihoenergetsko djelovanje – omogućava da u okolnostima koje nas ograničavaju dišemo i živimo punim plućima.

Ulje NO. 1 možete nabaviti na https://www.aromateka-eskulap.hr/product/%e2%84%96-1-mjesavina-etericnih-ulja/

Image

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search