3 savjeta za prosinac Vesne Genc

1. Za laku noć i dobro jutro

Prosinac je idealno vrijeme za čaj od matičnjaka. Matičnjak je lijek protiv napetosti, depresije, glavobolje i loše probave, blago sredstvo za smirenje i odličan napitak prije spavanja. Ujutro se razbudite toplom limunadom i sunce će vam sjati čitav dan.

2. Za baršunast dodir

Hladno doba godine nemilosrdno je za kožu ruku, a sad i dodatno stradaju od dezinfekcijskih sredstava. Napravite ulje za dubinsku njegu ruku i nećete ih morati mazati svaki dan (pa i nekoliko puta). U 10 ml biljnog ulja avokada dodajte 3 kapi vetivera i 4 kapi slatke naranče. Namažite ruke navečer, navucite pamučne rukavice i ujutro će biti spremne za rukoljub!

3. Za veselje izvana i iznutra

Posjetite advent, prošećite gradom, slikajte se u Mjesečevu vrtu na Strossmayerovu šetalištu, popijte kuhano vino. Neka vam lampice, kuglice, glazba vrate osmijeh na lice. Ali što je još važnije, probudite radost i iznutra. U lampicu ili difuzor kapnite nekoliko kapi bijele jele i nekoliko kapi naranče ili našeg božićnog ulja. Jelom ćete unijeti crnogoricu u dom, donijeti olakšanje dišnim putevima (jela je odlična i za djecu!) i stvoriti umirujuću atmosferu, a veselje iznutra potaknut će naranča ili božićno ulje. Probudite unutarnje veselje, prisjetite se tog osjećaja iz djetinjstva i uživajte u prosincu.

Image

Sva ulja možete nabaviti na https://www.aromateka-eskulap.hr/ a u tijeku je i božićna akcija

Upisi za novu generaciju aromaterapeuta su u tijeku, a planirani početak nastave veljača 2022. Više informacija doznajte na linku https://www.galbanum.hr/obrazovanje/aromaterapeut

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 091 125 5550

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search