Dopisno – Konzultativna nastava

Namijenjena onima koji ne mogu zbog svojih obaveza redovno pohađati nastavu. Nastava je podijeljena u module tijekom kojih svaki polaznik dobiva literaturu – nastavna pisma iz kojih uz pomoć konzultacija samostalno savladava nastavni program (teoretski dio). Svaki polaznik, po upisu u program dobiva nastavna pisma sa uputama za učenje i pitanjima za provjeru usvojenog gradiva.

Pitanja  se nalaze na kraju svake nastavne cjeline. Na skupnim konzultacijama prolazi se predmetno gradivo i provjerava usvojenost gradiva. Polaznici su dužni prisustvovati skupnim konzultacijama i  vježbama/praktičnom dijelu. Na kraju svakog modula polaznici polažu pismeni ispit iz pojedinog predmetnog područja i dobivaju nastavna pisma za slijedeći modul. Individualne konzultacije odvijaju se putem elektronske pošte.

Polaznici postavljaju pitanja i na taj način se konzultiraju sa predmetnim predavačima. Za polaznike koji nemaju pristup internetu ,individualne konzultacije odvijaju se putem telefona. Polaznicima su na raspolaganju predmetni predavači uz prethodnu najavu predmetnom predavaču. Kompletan plan i program trenutno je u izradi.

Učiliše Galbanum trenutno je u procesu izrade suvremene platforme (e-learning) koja će putem modernih tehnologija osuvremeniti i uvelike olakšati dopisno konzultativnu nastavu.

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".