O nama

Cilj

Biti vodeća (prepoznatljivi po kvaliteti i kompetencijama koje se stječu) obrazovna institucija u Hrvatskoj u edukaciji odraslih osoba iz područja prirodnih terapija i poduzetništva, uključujući edukaciju potrebnih preventivnih mjera za održavanje zdravog fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog tijela.

O nama

Galbanum je učilište čija je misija promovirati edukaciju kao izvor mogućnosti razvoja pojedinca, na osobnom i poslovnom planu. Promičemo vrijednost edukacije koja zadovoljava fizičke, emotivne, mentalne i duhovne potrebe svakog čovjeka. Stvaramo i razvijamo kreativni potencijal pojedinca kao ključ za razvoj kreativnog potencijala društva u cjelini.

Učilište je nazvano po žuto-zelenoj biljci Galbanum. Biljka se spominje u Starom zavjetu Biblije, Knjizi Izlaska, gdje su pronađeni recepti svetog tamjana koji je sadržavao Stacte (smirnu), tamjan i Onychu.

Galbanum eterično ulje je posvećeno ulje za pomazanje, spominje se u egipatskim papirusima, koristilo se u medicinske svrhe i bilo je vrlo dragocjeno prilikom duhovne uporabe u vrijeme Egipćana. Koristili su ga za meditaciju i povećanje duhovne svijesti.
Galbanum smiruje i nježno nam daje smjer i traži od nas da se prepustimo i otvorimo srce.

Jedna od najzanimljivijih stvari o ovom ulju, je činjenica da znatno povećava vibracijsku frekvenciju drugim uljima, unatoč činjenici da je njegova vlastita frekvencija vrlo niska!

Vizija

Inovativnost i originalnost ugrađeni u metodičnost kao izvor učenja i podučavanja. Poduzetnički duh. Bliskost sa akterima okoline koja nas okružuje.

NAŠA POSTIGNUĆA

0
DIPLOMIRANIH POLAZNIKA
0
ODRŽANIH RADIONICA I SEMINARA
0
PROGRAMA EDUKACIJE
0
ZADOVOLJNIH POLAZNIKA
video-1.jpg

Kako je sve počelo...

Uspješnu karijeru zamijenila sam aromaterapijom...

Nikome nije bilo jasno što izvodim. Moja se majka čudila što mi se događa, zašto s diplomom Ekonomskog fakulteta i statusom koji sam imala u bivšoj firmi želim, kako je ona rekla, raditi s nekakvim uljima i masirati...

Pročitaj više

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search