This image for Image Layouts addon

Gordana Gorinšek, dipl. ing. agr.

Rođena je 1976. g. u Virovitici. Osnovno i srednješkolsko obrazovanje završila je u Zagrebu te je  diplomirala na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu čime je stekla zvanje diplomiranog inženjera agronomije, smjer Zaštita bilja odnosno magistre inženjerke fitomedicine, pojednostavljeno rečeno, doktora za biljke.

Nakon završetka formalnog obrazovanja, završila je program osposobljavanja u Ustanovi za obrazovanje odraslih Aroma Akademija u Zagrebu te stekla zvanja obiteljski aromaterapeut i aromamaser sa željom proširiti stečena znanja i time izaći iz zadanih studijskih okvira.

Koju godinu kasnije, u toj istoj Ustanovi, predavala je kolegije Botanika i Mikrobiologija, a predavačku strast nastavlja u zagrebačkoj Ustanovi za obrazovanje odraslih Galbanum gdje je voditeljica programa Uzgajivač i prerađivač aromatičnog i ljekovitog bilja. Polaznicima nastoji približiti koncept, pojmove i postulate poljoprivredne proizvodnje s naglaskom na ekološkoj proizvodnji i preradi aromatičnog i ljekovitog bilja.

Vlasnica je i izvršna direktorica trgovačkog društva AROMATIČNI KUTAK d.o.o. registriranog za proizvodnju i trgovinu parfema i toaletno-kozmetičkih preparata. Uspješno plovi vodama aromaterapije i kozmetologije nekoliko godina, što je rezultiralo kreiranjem linije prirodnih kozmetičkih proizvoda. Njihova jedinstvena receptura, visoka kvaliteta i neupitna djelotvornost su produkt fuzije znanja agronomske, aromaterapijske i kozmetičke struke, ujedno i njenih velikih strasti.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search