This image for Image Layouts addon

Irena Švenda, mag. nutricionizma

Irena Švenda, na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu paralelno polazi dva studija koje 2003. godine završava i stječe 2 diplome: magistra nutricionizma i magistra inženjerka bioprocesnog inženjerstva. 2012. godine završava poslijediplomski magistarski studij iz nutricionizma na istom fakultetu. Od početka fakultetskog obrazovanja Irena upisuje razne tečajeve, seminare, radionice, kongrese u Hrvatskoj i Europi iz područja: nutricionizma, fitoterapije, ayurvede, yoga terapije, makrobiotike te radionice iz područja moderne psihologije i modela podučavanja odraslih.

Neka od dodatnog obrazovanja su: tečaj “Yoga therapy”, “Ayurvedic herbology”, “Ayurvedic nutrition”, Udupi, India, tečaj “Fitoterapeut”, Učilište Galbanum, tečaj ”Voditelj yoge i pilatesa”, učilište Magistra, tečaj „Fitoaromaterapije, centar „Cedrus“, kolegij «Ljekovito i aromatično bilje» , Agronomski fakultet, tečaj za voditelj antistres radionica (yoga, tehnike disanja, meditacija) u sklopu „The Art of Living Organisation”.

2011. upisuje četverogodišnji studij za savjetnika ayurvedske medicine; College of Ayurveda, UK u suradnji s International University of Yoga and Ayurveda (IUYA) Florida, sa zvanjem Bachelor of Science in Ayurveda. Od 2013 – 2016. provodi više mjeseci na praksi na nekoliko ayurvedskih klinika u Indiji. S kolegicom je provela dva znanstveno istraživačka projekta iz područja yoge i prehrane, vodila je nutricionistički tim na projektu unapređenja kurikuluma nekoliko ugostiteljskih škola, bila je članica radnih skupina za izradu prehrambenih smjernica za vrtićku i školsku djecu RH, održala niz predavanja u školama, vrtićima, tvrtkama, na tribinama, kongresima, skupovima itd.

Od 2013. godine pokreće vlastitu tvrtku Adhara d.o.o. i otvara centar “Adhara centar za nutricionizam i ayurvedu” u kojem je spojila ayurvedu, nutricionizam, fioterapiju, yoga terapiju i kretanje, u holističku metodu integrativne medicine s ciljem prevencije i liječenja. U svojoj ayurvedsko – nutricionističkoj ordinaciji redovito održava konzultacije s klijentima, te iz navedenih područja drži seminare, radionice i predavanja, a program Prirodno mršavljenje kroz specifičan pristup je jedinstven na području Europe. Irena Švenda predavač na nekoliko škola za obrazovanje odraslih, koautor nekoliko knjiga, čest gost radijskih i televizijskih emisija i citirani stručnjak u časopisima. Irena je strastveni planinar te za dušu vodi yoga trekinge unutar kluba Mountain-fit, a danas je prekrasnoj ulozi majčinstva što joj budi inspiraciju za stvaranjem noviteta na tom području.

Plodovi prirode u borbi protiv bolesti!

irena-video.jpg

Prirodne boje za jaja...

irena-video-1.jpg

Sat za zdravlje!

irena-video-2.jpg

Smoothie za ujednačen ten i liniju!

irena-video-3.jpg

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search