Kalin Nenkov

Kalin Nenkov, fizioterapeut

Za vrijeme studija Fizikalne terapije na Nacionalnoj sportskoj akademiji u Sofiji u Bugarskoj, Kalin je stažirao u raznim odjelima bolnica, uključujući Ortopediju, Neurologiju, Internu medicinu i Traumu. Nakon završetka studija, nastavio je razvoj svojih vještina i znanja u području SPA terapija, istovremeno istražujući terapeutski potencijal raznih istočnih masažnih tehnika i stilova. Između 2005 i 2011 Kalin radi kao fizikalni i masažni terapeut u prestižnom Maleevi teniskom klubu u Sofiji.

2006-te završava školu Thai masaže na Chiang Mai - instituciji u potpunosti akreditiranoj od strane tajlandske vlade i priznate od tajlandske kraljevske obitelji, koja pruža profesionalne i učiteljske treninge u praksi i teoriji Thai masaže. Tamo Kalin dobija vladinu potvrdu kao Thi Massage Professional (Profesionalni praktičar Thai masaže) te završava program za Učiteljske treninge čime postaje licenciran za podučavanje cijelog kurikuluma svih tečajeva škole, koje je odobrilo tajlandsko Ministarstvo obrazovanja.
To uključuje Osnove Thai masaže - razina 1, Napredna Thai masaža - razina 2, Terapeutska Thai masaža- razina 3, Thai masaža stopala, Thai masaža na stolu, Thai masaža na stolici.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, nadahnut iskustvom iz Tajlanda, Kalin posvećuje svu svoju energiju i napore u praksi i podučavanju Thai masaže. Organizira i podučava više tečajeva u mnogo gradova u Bugarskoj i inozemstvu. Više od 400 studenata prošlo je module profesionalnog programa treninga kod Kalina. Osim individualno, Kalin trenira i timove profesionalaca. Trenirao je zaposlenike više vrhunskih hotela i SPA centara u Bugarskoj, uključujući i Sense Hotel Spa, Kempinski Hotel Grand Arena u Banskom, Grand Hotel Pomorie, Interhotel Bulgaria u Burgasu, Sana SPA Hotel u Hissarau te UPI Beauty and Spa Centre u Sofiji. Kalin također drži tečajeve za studente Medicinskog koledža u Sofiji, uključujući i slabovidne studente.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search