Šalica čaja - Šalica zdravlja!

Ksenija Krajina Pokupec
Ksenija Krajina Pokupec

Dr.med.Ksenija Krajina Pokupec

Dr. med. Ksenija Krajina Pokupec jedna je od najboljih i najpoznatijih fitoterapeutkinja u Hrvatskoj. Kao direktorica i vlasnica fito centra Botana, dr. Krajina Pokupec nizu svojih pacijenata pomaže fitoterapijom, blagom i prihvatljivom terapijom liječenja bolesti pomoću lijekova biljnoga porijekla.

Dr. Krajina Pokupec izrađuje originalne recepture čajnih mješavina, biljnih kapi, ulja i masti od ljekovitoga bilja, koji pomažu u liječenju cijelog niza bolesti i tegoba. Na portalu Femina.hr možete čitati ekskluzivni niz tekstova dr. Ksenije Krajine Pokupec „Moć ljekovitog bilja", kroz koji će vas uvesti u blagotvoran svijet bilja koje na tisuće načina koristi našem zdravlju.

Dr. Krajina Pokupec rođena je u Vukovaru, a u Zagrebu je završila srednju Farmaceutsko-kozmetičku školu te Medicinski fakultet. Kao liječnica opće prakse radila je nekoliko godina u Domu zdravlja Centar i Medvešćak, a nakon toga desetak godina u poduzeću Suban kao liječnik i farmaceut na fitoterapiji, izradi magistralnih pripravaka na bazi ljekovitog bilja i na kontroli biljnih lijekova.

Osim što vodi Botanu, dr.med. Ksenija Krajina Pokupec od prvog dana surađuje s Učilištem Galbanum te svojim radom kao voditelj programa osposobljavanja fitoterapeut pridonosi kvaliteti programa.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search