Tečaj masaže

Svaki polaznik koji upiše ovaj program dobiva i pristup virtualnoj učionici gdje se nalaze video materijali s kompletnom tehnikom masaže.

Maser

Terapija masažom jedna je od najučinkovitijih metoda oslobođenja od stresa. Moguće je definirati masažu kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe, a djeluje na sve sustave u tijelu. Zbog svoje popularnosti i učinkovitosti, postoji obilje mogućnosti za karijeru u ovom rastućem zanimanju.

Maseri su osposobljeni za rad u fitnes centrima, rekreacijskim centrima, wellness centrima ili mogu otvoriti samostalne obrte te pružati usluge masaže.

Program osposobljavanja za Masera/ku u Galbanumu nije samo osposobljavanje već i osobna transformacija. Tijekom proteklih godina Galbanum je konstantno usavršavao i dopunjavao program te je kao takav jednako pogodan za početnike kao i za zdravstvene djelatnike (fizioterapeute, medicinske sestre i slično) koji žele nadopuniti i usavršiti postojeća znanja i vještine. Uz vrhunski tim stručnjaka napravili smo najkvalitetniji program koji je spoj sportske, medicinske i klasične masaže. Svi naši profesori osim što su odlični predavači ujedno su i terapeuti te svoja znanja prenose direktno iz vlastitog iskustva.
Voditelj: Ratko Rusak, dipl. org. rekreacije, medicinski maser
Trajanje: 300 sati
Obujam u bodovima: 12 CSVET

Preduvjet: minimalno završeno srednjoškolsko obrazovanje u trajanju od tri godine

KAKO SE PRIJAVITI NA NATJEČAJ ZA UPIS?

Za sve programe formalnog ili neformalnog obrazovanja potrebno je obaviti prijavu na natječaj koja se sastoji od ispunjavanja upisnice i slanja prijave i priloga na e-mail info@galbanum.hr ili poštom ili osobno predati na adresi Ustanove Galbanum: Samoborska cesta 114, Zagreb.

Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokumente (kopije ili skenirane dokumente ukoliko se šalje e-mailom):

  • rodni list
  • domovnica
  • svjedodžba ili diploma
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (od liječnika opće/obiteljske medicine)

Rodni list i domovnica može se besplatno preuzeti iz sustava e-građani.

NOVO!!!

Program se može sufinancirati putem HZZ vaučera za obrazovanje! Zatražite ponudu i osigurajte svoje mjesto! Za više informacija o HZZ vaučerima kliknite ovdje. Početak programa 23.03.2024.

Zatraži ponudu za vaučer

Adresa

Želim ponudu za program:

NAPOMENA:

Svojom prijavom dajete nam privolu da osobne podatke iz obrasca možemo koristiti i obrađivati s legitimnom svrhom identifikacije i daljnje komunikacije, a u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka - Uredba (EU) 2016/679 i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018). Voditelj obrade: Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum

Search