Tečaj masaže

Sportsko medicinska masaža. Upisi u tijeku!

Terapija masažom jedna je od najučinkovitijih metoda oslobođenja od stresa. Moguće je definirati masažu kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe, a djeluje na sve sustave u tijelu. Zbog svoje popularnosti i učinkovitosti, postoji obilje mogućnosti za karijeru u ovom rastućem zanimanju.

Maseri su osposobljeni da mogu raditi u fitnes centrima, rekreacijskim centrima, wellness centrima ili mogu otvoriti samostalne obrte te pružati usluge masaže.

Program osposobljavanja za Masera/ku u Galbanumu nije samo ospoosobljavanje već i osobna transformacija. Tijekom proteklih deset godina Galbanum je konstantno usavršavao i dopunjavao program te je kao takav jednako pogodan za početnike kao i za zdravstvene djelatnike (fizioterapeute, medicinske sestre i slično) koji žele nadopuniti i usavršiti postojeća znanja i vještine. Uz vrhunski tim stručnjaka napravili smo najkvalitetniji program koji je spoj sportske, medicinske i klasične masaže. Svi naši profesori osim što su odlični predavači ujedno su i terapeuti te svoja znanja prenose direktno iz vlastitog iskustva.

Sve skripte i materijali su uključeni u cijenu. Svaki polaznik koji upiše ovaj program dobiva na poklon i DVD s kompletnom tehnikom masaže.

Iskoristite poseban popust na program osposobljavanja za masera! Umjesto 7.100,00 kn platite samo 5.680,00 kn.

Osim same tehnike masaže učit će te i osnove anatomije, fiziologije, dermatologije, psihologije i prehrane. Profesor i voditelj programa je profesor Ratko Rusak diplomirani kineziolog. Profesor Rusak osim što je izvrstan predavač, masažom se bavi više od 30 godina i samim time stekao je ogromno iskustvo u praktičnom radu. Profesor je radio s mnogim domaćim i stranim sportašima.  Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

ODRŽAVANJE NASTAVE

Nastava se održava isključivo vikendima (jedan do dva vikenda mjesečno).

Nastava za novu grupu polaznika kreće u studenom 2020.


Napomena: Polaznici koji su medicinske ili srodne struke mogu biti oslobođeni dijela nastave. Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

Dodatne informacije zatražiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona: 01/3794-568Predmetna područja

Opći dio kolegijaStručni dio kolegija
ANATOMIJA PSIHOLOGIJA TEHNIKA MASAŽE S PRAKTIČNIM RADOM
FIZIOLOGIJA PREHRANA  PRVA POMOĆ I ZAŠTITA NA RADU
DERMATOLOGIJA VJEŽBE  ZAVRŠNA PROVJERA
   Završna provjera se sastoji od pismenog i usmenog ispita te praktičnog dijela.

CIJENA PROGRAMA

Puna cijena programa iznosi 7.100,00 kn.
Cijena za plaćanje na rate iznosi 5.680,00 knKAKO SE UPISATI?

Za sve programe potrebno je izvršiti upis koji se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.

Postupak upisa: ispunjenu upisnicu sa odabranim programom poslati na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

 Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

  • rodni list
  • domovnica
  • svjedodžba ili diploma
Potpisivanjem ugovora i plaćanjem upisnine, polaznik osigurava svoje mjesto u programu obrazovanja. Uvjet za polaganje završnog ispita je plaćena školarina u cijelosti.
 

NAČINI PLAĆANJA?

  • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
  • Jednokratno (gotovinom)
  • Obročno plaćanje kreće od dana upisa

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

  • dummy+385 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search