Intenzivni seminar Thai masaže

Thai masaža
Na intenzivnom Thai seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima tradicionalne Thai masaže (10 glavnih energetskih linija prema tradicionalnoj tajlandskoj medicini). Doživjet će te iskustvo istinski svjesnog dodira. Na seminaru ćemo raditi svih 151 pokreta Thai masaže. Nakon seminara svaki će polaznik moći samostalno izvesti kompletan opuštajući tretman u trajanju od 1 sat i 45 minuta. Svaki polaznik će dobiti skriptu s ilustracijama i opisom tehnike.

Drugi stupanj tradicionalne thai masaže namijenjen je za sve polaznike koji žele usavršiti svoje znanje. Osim što će se na seminaru ponoviti i dodatno usavršiti gradivo iz I stupnja, odradit ćemo i nove tehnike koje se mogu uspješno integrirati u svaki tretman. Program također ističe teorijski dio o energetskim kanalima, njihovoj topografiji i simptomima koji su s njima povezani. Svaki polaznik dobiva vodič sa ilustracijama i opisom tehnika. Seminar se sastoji od II stupnja.

I STUPANJ

 • Upoznavanje s osnovama Thai masaže
 • Upoznavanje s tehnikama rada
 • Rad na stopalima
 • Energetske linije na nozi
 • Vježbe s jednom i dvije noge
 • Masaža trbuha
 • Masaža prsa, grudnog koša i ramena
 • Bočni položaj, energetske linije na nozi, istezanje

II STUPANJ

 • Rad na stražnjem dijelu tijela: noge i stopala
 • Istezanje kuka i leđa
 • Energetske linije na leđima
 • Sjedeći položaj: rad na ramenima, rukama, glavi, vratu
 • Istezanja
 • Masaža lica

Sveukupno 60 sati – usklađeno s programom Tradicionalne tajlandske masaže u Sunshine Massage School.

TRAJANJE: 3 vikenda, petak 17-21, sub i ned od 9-17 (svibanj)

Pet-Sub-Ned
I STUPANJ

Pet-Sub-Ned
II STUPANJ

Pet-Sub-Ned
INTEGRACIJA

13.10. 17-21
14.10. 9-17
15.10. 9-17

27.10. 17-21
28.10. 9-17
29.10. 9-17

03.11. 17-21
04.11. 9-17
05.11. 9-17

Ovaj intenzivni seminar dio je programa Tajlandske škole (Sunshine Massage School). Svaki polaznik nakon uspješno završenog seminara dobiva diplomu Učilišta Galbanum.

Tko je idealan polaznik tečaja?

Osim zdravstvenih radnika i svih onih terapeuta koji se bave tijelom i umom (holistički pristup), dobrodošli su svi ljudi otvorenog uma spremni učiti koncepte i tehnike duhovnog, energetskog i fizičkog iscjeljivanja tijela kroz pristup i tehnike tradicionalne tajlandske masaže.

Ovaj tečaj tajlandske masaže namijenjen je onima koji:

 • žele započeti terapeutsku karijeru u tajlandskoj masaži
 • žele poboljšati svoje postojeće vještine masaže
 • i / ili za svakoga tko bi samo želio naučiti tajlandsku masažu

Ovaj tečaj tajlandske masaže pružit će potrebne vještine za uspjeh svima onima koji žele prakticirati iscjeliteljske tehnike tajlandske masaže.

4 razloga zašto tajlandska masaža može biti izvrstan izbor za karijeru:

 • To je najpraktičniji i najfleksibilniji sustav masaže na planeti te jedan od najtoplijih i najtraženijih terapijskih pristupa
 • Lako se može raditi bilo gdje, nije potreban stol za masažu, nema ulja, nema plahti, osoba ostaje obučena
 • To je stil masaže koji odgovara terapeutima – sačuvajte svoja zapešća, zglobove i palčeve od pretjeranog trošenja te sindroma izgaranja te naučite elegantno raditi s gotovo svim dijelovima tijela
 • Jedinstvenost terapeutske vrijednosti kroz istezanja i manipulacije koje ne postoje u većini drugih sustava masaža

Koji problem trebaju riješiti te koja usvojena znanja/vještine se sječu osposobljavanjem za praktičara tradicionalne tajlandske masaže?

Praktičar tradicionalne tajlandske masaže je kvalifikacija koja je posebno osmišljena da razvije vašu sposobnost pružanja tretmana tajlandske masaže na siguran i učinkovit način klijentima u različitim okolnostima. Nakon ovog tečaja razvit ćete dobro znanje o zdravlju i sigurnosti te brizi o klijentima i komunikaciji.

Svrha ove kvalifikacije je razviti vaše vještine u pružanju tretmana tajlandske masaže do optimalne razine profesionalne sposobnosti, kako biste omogućili pružanje vlastitih usluga klijentima. Naučit ćete prednosti i tehnike tajlandske masaže i moći ćete osigurati tretmane klijentima u različitim okolnostima na siguran i učinkovit način, poštujući holističke principe. Naučit ćete razmišljati o rezultatima tretmana i ponuditi niz tretmana za postizanje željenog rezultata.

Koji su benefiti našeg programa i što nas razlikuje od drugih?

 • Učite direktno iz izvora znanja tradicionalne tajlandske masaže (voditelj tečaja je dipl.fizioterapeut, koji je završio napredne terapeutske tečajeve na Tajlandu te ima više od 20 godina iskustva u direktnom radu s klijentima, ali i u poučavanju)
 • Istaknite se jedinstvenim sustavom tehnika masaže te poboljšajte svoje terapeutske vještine
 • Naučite visoko učinkovite terapijske tehnike i vještine ciljane za određena zdravstvena stanja
 • Napravite odmak od poimanja masaže kao samog skupa tehnika, usvojite holistički pogled s istinskim umijećem iscjeljivanja
 • Postanite certificirani praktičar tajlandske masaže, privucite više klijenata s jedinstvenim vještinama te povećajte svoju intuiciju i osjetljivost

Konzultacije nakon tečaja

Konzultacije  se mogu koristiti nakon završenog  1. Modula te ovisno o afinitetima grupe, mogu biti individualne ili grupne (do 4 polaznika) te se mogu održavati u živo ili on-line. Na konzultacijama ćete dobiti potrebno razumijevanje i savjete koji će vam omogućiti bržu primjenu naučenih tehnika sa seminara, a usmjerenih na rješavanje specifičnih problema ili prepreka na koje ste naišli tijekom rada te usmjerena na ostvarivanje Vaših osobnih ciljeva.

CIJENA

Cijena seminara iznosi

750 €

 Seminar je moguće platiti u maksimalno tri rate. Za više informacija o plaćanju slobodno nas kontaktirajte.

CERTIFIKAT: Svaki polaznik dobiva diplomu škole nakon uspješnog završenog seminara.

Prijaviti se možete putem web obrasca PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen! Prijave se primaju do 10.10.2023.

Napomena:  Više od 90% seminara su vježbe.
PDV je uračunat u cijenu.

Voditelj Seminara

Vedran Primorac

Vedran Primorac, fizioterapeut

Godine 2006. pohađao je i dobio certifikat za Yumeiho Therapist, tradicionalni japanski oblik masaže. 2007. godine Vedran je počeo studirati Thai Yoga masažu/akupresuru u Chiang Maiju, završivši osnovne i napredne tečajeve. Ubrzo nakon toga radio je s Adjanom Nuttom, svjetski poznatim slijepim terapeutom/učiteljem, koristeći tradicionalnu tajlandsku masažu „Supatra“. Vedran je prepoznat kao jedan od najboljih učenika iz klase.

Vedran se za medicinu prvi put zainteresirao u srednjoj školi, kada je pohađao srednju medicinsku školu. Ubrzo nakon diplome Vedran je odlučio nastaviti karijeru u liječničkoj struci i započeo studij fizikalne terapije.

Diplomirao je 2002. godine na Zdravstvenom sveučilištu kao fizioterapeut. Nakon toga je završio pripravnički staž u KBC-u Dubrava u Zagrebu (odjel ortopedije i neurologije). Zatim je počeo raditi s nogometnim klubom Hrvatski Dragovoljac, a nakon toga preuzima terapijski dio  poznate Zagrebačke fitness kuće „Collum“. Za to vrijeme učio je manualnu manipulaciju i sportsku masažu.

Nakon što se vratio s Tajlanda, Vedran je započeo vlastitu praksu u tajlandskoj masaži i klasičnoj fizioterapiji, ugradivši svoje znanje o zapadnim i istočnjačkim pristupima u svoju praksu. U Zagrebu je otvorio vlastitu ordinaciju “SpinaVita”.

Nastavio je usavršavati svoje vještine u Tajlandu, proučavajući i prakticirajući tradicionalnu tajlandsku masažu te radeći s poznatim tajlandskim učiteljima: Jackom Chaiyom, Pichetom Boonthummeom na el. Godine 2017. certificiran je u najstarijoj i popularnoj školi masaže Wat Po u Chiang Maiju, za terapeuta za masažu stopala i refleksologiju.

U Zagrebu je radio kao nastavnik praktičnog dijela Medicinske masaže i predavač sata Tradicionalne tajlandske masaže, a to je prvi put da je takav sat organiziran u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb. POUZ je najveća neprofitna ustanova za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj s tradicijom koja seže u daleku 1907. godinu.

Posljednjih  6 godine službeni je fizioterapeut LADO-a, Nacionalnog ansambla narodnih plesova Hrvatske, osnovanog 1949. godine u Zagrebu kao profesionalni nacionalni ansambl. LADO se smatra jednim od najboljih svjetskih folklornih ansambala.

Vedran se nastavio razvijati u praksi pa je završio 4 stupnja klase manualnog terapeuta (dr.Stošić) i DNS Dynamic Neuromuscular Stabilization na Praškoj školi.

Vedran je i iskusan fizioterapeut s više od 20 godina prakse i liječenja. Njeguje holistički pristup i lako prilagođava različite tehnike potrebama korisnika.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

 • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search