No Limit Transformation - Studij osobnog razvoja

Upis četvrte generacije polaznika. Početak 10.12.2022. Planirani završetak u prosincu 2024.godine.

Studij osobnog razvoja kroz sistemski pristup i edukacija u vođenju sistemskih konstelacija

NLT - No Limit Transformation, novi je pristup rješavanja duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Ovaj studij osobnog razvoja objedinjuje iznimno učinkovite tehnike razvoja svjesnosti – sistemske konstelacije, transakcijsku analizu, Somatic Experiencing, karmičku dijagnostiku, neurolingvističko programiranje i druge tehnike. One su integrirane kroz tjelesno orijentiranu terapiju, a rezultat je sistemski pristup rješavanju problema.

Naše tijelo pohranjuje sve doživljene situacije i emocionalne reakcije kroz život i priča našu životnu priču. U toj priči postoje i ”spremljeni naboji” koji formiraju obrasce ponašanja koji su prepreka samoostvarenju.

NLT je putovanje koje nam daruje otpuštanje podsvjesnih uvjerenja i otvaranje svijesti, daruje nam promjenu iz zamagljene percepcije u novu i jasnu percepciju i dovodi nas do osobne transformacije. Osobna transformacija neminovno rezultira promjenom naučenog ponašanja i sposobnosti poboljšanja vlastite egzistencije. 

ZAŠTO NLT?

Kada se nađemo u teškim situacijama ili kompliciranim i bolnim odnosima, tražimo rješenja, smišljamo taktike, radimo kompromise, trudimo se, razgovaramo s prijateljima i bližnjima, pokušavamo razne metode, no često bez uspjeha. Imamo osjećaj da se vrtimo u krug. NLT nam pomaže da izađemo iz tog začaranog kruga. Kako?

Sistemskim pristupom, NLT nam pomaže otkriti skrivene, podsvjesne zakonitosti koje vladaju u odnosima prema drugima, sebi i životu, omogućava nam da ”nevidljivo postane vidljivo”, odnosno da otkrijemo uzročno-posljedičnu vezu između trenutnih poteškoća i podsvjesnih uvjerenja, događaja iz obiteljske prošlosti ili nekog drugog skrivenog mehanizma koji nas vodi do prepreka u samoostvarenju. Poznavanje tih različitih nevidljivih mehanizama i sistemskih konstelacija omogućava nam kasnije i kvalitetan terapeutski rad s drugima.

KOME JE NAMIJENJEN STUDIJ NLT?

U dvogodišnjem studiju radi se na osobnim temama i potiče razvoj podizanjem razine svjesnosti. Studij je namijenjen svima koji žele koristiti sistemske konstelacije za osobni razvoj jer povećava kapacitet za samoostvarenje, kvalitetnije odnose, poslovnu učinkovitost i životno zadovoljstvo.

Studij je posebno namijenjen i svim vrstama terapeuta i osobama koje rade s ljudima i žele metodu koristiti u profesionalne svrhe.

Za one kojima će vođenje sistemskih konstelacija biti dio profesionalnog opredjeljenja, nakon 6. modula uvodi se integracija koja će se održavati petkom prije modula. Polaznici će osim modula i integracije, imati dodatne obaveze: 8 supervizija, obaveznu literaturu, peer grupu i izrada završnog seminarskog rada, dva modula samostalnog vođenja konstelacija sa vanjskim klijentima. Nakon uspješnog završetka svih obaveza, polaznici dobivaju certifikat za voditelja sistemskih konstelacija. Za dobivanje certifikata obavezno je prisustvovati svim modulima i izvršiti sve svoje obaveze.

STRUKTURA STUDIJA I CIJENA

Edukacija sadrži 12 modula koji se održavaju subotom i nedjeljom i obavezni su za sve polaznike. Dinamika: razmak između modula je minimalno 4 tjedna. Svaka godina uključuje jedan višednevni retreat od 3 ili 5 dana. Trošak ovisi o troškovima smještaja i prehrane.

Naknade za sve polaznike NLT Studija:

  1. Modul ( 12 vikend modula ) 1200 kuna/modul
  2. Retreat – cijena se određuje naknadno ovisno o troškovima smještaja

Dodatne naknade za voditelje sistemskih konstelacija:

  1. Moduli za voditelje sistemskih konstelacija ( 2 vikend modula ) 1500 kuna/modul
  2. Integracija petkom ( 6 x 4 školska sata ) 300 kn po dolasku
  3. Supervizija ( 8 x 1 h ) 400 kuna po dolasku

U navedenu cijenu nije uključen PDV.

BROJ POLAZNIKA

Minimalan broj polaznika je 8 polaznika. Maksimalan broj polaznika je 12.

INFO I PRIJAVE:

Za više informacija o  studiju i prijavama kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iskustva polaznika

Voditeljica

Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se odvijaju desetine mikro procesa i u svakom trenutku imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada i imamo novu mogućnost.

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search