Somatic Experiencing (SE) uvodni seminar

Somatic Experiencing® (SE®) prirodna je metoda iscjeljivanja, razrješavanja i sprečavanja trauma koju je razvio dr. Peter A. Levine. Ova revolucionarna metoda, podržana najnovijim spoznajama neuroznanosti, temelji se na promatranju divljih životinja koje su u prirodi plijen i premda su stalno ugrožene, rijetko postaju traumatizirane. Učenje ove prirodne sposobnosti životinja omogućuje nam vraćanje u ravnotežu nakon stresnih iskustava kao što su nasilje, nesreće, teže liječničke dijagnoze i terapije, strah, bijes, žalost... Somatic Experiencing izrazito je učinkovita metoda za nježno iscjeljivanje trauma koja se temelji na pretpostavci da se ljudski živčani sustav prirodno zna vratiti u ravnotežu ako ima istinsku podršku.

NOVI TERMIN SEMINARA

Učilište Galbanum vas poziva na uvodni SE seminar, koji će se održati online putem zoom aplikacije 8.8. - 9.8. Na ovom uvodnom seminaru naučit će te osnovne tehnike i principe  kako pristupiti određenoj vrsti traume.

Uvod u trogodišnji studij

Uvodni seminar Somatic Experiencing pruža osnovna znanja o metodi te otkriva na koji način Somatic Experiencing djeluje na iscjeljivanje trauma. To je ujedno uvod u trogodišnji studij Somatic Experiencing (SE profesionalni trening). Uz praktično iskustvo i didaktičke materijale za svakog sudionika, na radionici se prenose temeljne vještine potrebne u radu s traumatiziranim i disbalansiranim osobama.

Somatic Experiencing® profesionalni program treninga podučava se u cijelom svijetu, te profesionalcima daje znanje i vještine potrebne za liječenje PTSP-a, kao i raznih drugih trauma. Pristupom fokusiranim na tijelo, Somatic Experiencing pomaže nam vratiti prirodne samokorekcije, samoregulirajuće mehanizme ljudskog živčanog sustava, te povećati sposobnost za uživanje u širokom spektru ljudskih iskustava.

Trogodišnji studij i uvodni seminar zajedno organiziraju

Galbanum logoSEARTIN veci inter

 

 

 

 

 

INFO I PRIJAVA

Nakon jako uspješnog Somatic Experiencing (SE) online uvodnog seminar odlučili smo održati još jedan u kolovozu. Termin održavanja je 8.8. - 9.8. od 10:00 - 12:30 |pauza za ručak| 14:30h - 17:00h.  Cijena iznosi 750 kn. Uvodni seminar je uvjet za trogodišnji studij. I modul trogodišnjeg studija održat će se u terminu 30.8.2020. - 4.9.2020.

Za pristup seminaru potrebno je preuzeti aplikaciju zoom. Zoom se besplatno može preuzeti na sljedećem linku: https://zoom.us/download

Nekoliko dana prije seminara dobit će te link za pristup putem elektroničke pošte. Za bilo kakva pitanja oko tehničkih detalja slobodno nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Datum

Vrijeme

Lokacija

Cijena

Prijava

8.8. - 9.8.

10:00 - 12:30 |pauza za ručak| 14:30h - 17:00h

Online (Zoom)

1125 HRK

750 HRK

TERMINI STUDIJA

Beginning I,II

Beginning II,III

Intermediate I/II

Intermediate II/III

Advanced I

Advanced II

30.08.2020. - 04.09.2020.

04.01.2021. - 10.01.2021.
ONLINE

06.05.2021. - 11.05.2021.

29.09.2021. - 04.10.2021.

08.05.2022. - 13.05.2022.

11.11.2022. - 16.11.2022.

Cijena studija iznosi 5.740,00 HRK po modulu za ONLINE održavanje. Studij ima ukupno 6 modula u trajanju od 6 dana (dva modula godišnje).

Oni polaznici koji su već završili uvodni SE seminar, a žele se upisati na trogodišnji studij molimo da se prijave putem linka:

VODITELJ SE UVODNOG SEMINARA

Kavi Alessandro Gemin

Kavi Alessandro Gemin

Kavi Gemin, učitelj i suosnivač međunarodnog Kraniosakral Instituta International Institute for Craniosacral Balancing® i član međunarodnog predavačkog SE tima Somatic Experiencing® faculty. Diplomirao je na Kanadskom fakultetu za osteopatija i ima višegodišnje iskustvo u primjeni različitih psihosomatskih disciplina. Prakticira i podučava o kraniosakral biodinamici od 1995. godine.

Pored toga, njegove studije uključuju rad iz oblasti razvojne psihologije i rad s unutrašnjim djetetom. Završio je edukaciju za prenatalne traume vezane za rođenje kod Ray Castellino, kao i edukaciju za System Centered Teachings® kod Yvonne Agazarian za rad sa grupnim dinamikama i ljudskim sistemima. Fasciniran je Somatic Experiencing® koji je učio od Peter Levina, a od 2001. godine je certificirani SE praktičar. Od tada asistira i supervizira studente na mnogim edukacijama, a kao član SE predavačkog tima u svoj rad unosi strast, jedinstveni pristup u radu, znanje iz psihologije i neurobiologije, jasnoću i kreativnost.

Predavači

Berns Galloway, MEd, CCC, SEP
Somatic Experiencing®Berns Galloway, MEd, CCC, SEP
Linda Stelte, SE® Educator
Somatic Experiencing®Linda Stelte, SE® Educator
Kavi Alessandro Gemin
Somatic Experiencing®Kavi Alessandro Gemin

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search