Somatic Experiencing (SE) uvodni seminar

Somatic Experiencing® (SE®) prirodna je metoda iscjeljivanja, razrješavanja i sprečavanja trauma koju je razvio dr. Peter A. Levine. Ova revolucionarna metoda, podržana najnovijim spoznajama neuroznanosti, temelji se na promatranju divljih životinja koje su u prirodi plijen i premda su stalno ugrožene, rijetko postaju traumatizirane. Učenje ove prirodne sposobnosti životinja omogućuje nam vraćanje u ravnotežu nakon stresnih iskustava kao što su nasilje, nesreće, teže liječničke dijagnoze i terapije, strah, bijes, žalost... Somatic Experiencing izrazito je učinkovita metoda za nježno iscjeljivanje trauma koja se temelji na pretpostavci da se ljudski živčani sustav prirodno zna vratiti u ravnotežu ako ima istinsku podršku.

NOVI TERMIN SEMINARA

Učilište Galbanum vas poziva na uvodni SE seminar, koji će se održati online putem zoom aplikacije 20.6.2022. - 21.6.2022. Na ovom uvodnom seminaru naučit će te osnovne tehnike i principe  kako pristupiti određenoj vrsti traume.

Uvod u trogodišnji studij

Uvodni seminar Somatic Experiencing pruža osnovna znanja o metodi te otkriva na koji način Somatic Experiencing djeluje na iscjeljivanje trauma. To je ujedno uvod u trogodišnji studij Somatic Experiencing (SE profesionalni trening). Uz praktično iskustvo i didaktičke materijale za svakog sudionika, na radionici se prenose temeljne vještine potrebne u radu s traumatiziranim i disbalansiranim osobama.

Somatic Experiencing® profesionalni program treninga podučava se u cijelom svijetu, te profesionalcima daje znanje i vještine potrebne za liječenje PTSP-a, kao i raznih drugih trauma. Pristupom fokusiranim na tijelo, Somatic Experiencing pomaže nam vratiti prirodne samokorekcije, samoregulirajuće mehanizme ljudskog živčanog sustava, te povećati sposobnost za uživanje u širokom spektru ljudskih iskustava.

Trogodišnji studij i uvodni seminar zajedno organiziraju

Galbanum logoSEARTIN veci inter

 

 

 

 

 

INFO I PRIJAVA

Termin održavanja je 20.6 - 21.6. od 10:00 - 13:00 |pauza za ručak| 14:30h - 17:30h.  Cijena iznosi 760 kn + pdv. Uvodni seminar je uvjet za trogodišnji studij. Početak nove generacije planiran je za rujan 2022. Uskoro ćemo imati definirane termine...

Za pristup seminaru potrebno je preuzeti aplikaciju zoom. Zoom se besplatno može preuzeti na sljedećem linku: https://zoom.us/download

Nekoliko dana prije seminara dobit će te link za pristup putem elektroničke pošte. Za bilo kakva pitanja oko tehničkih detalja slobodno nas kontaktirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Datum

Vrijeme

Lokacija

Cijena

Prijava

20.6.- 21.6.

10:00 - 13:00 |pauza za ručak| 14:30h - 17:30h

Online (Zoom)

760 HRK + pdv

Cijena studija kao i ostale informacije bit će dostupne uskoro...

VODITELJ SE UVODNOG SEMINARA

Kavi Alessandro Gemin

Kavi Alessandro Gemin

Kavi Gemin, učitelj i suosnivač međunarodnog Kraniosakral Instituta International Institute for Craniosacral Balancing® i član međunarodnog predavačkog SE tima Somatic Experiencing® faculty. Diplomirao je na Kanadskom fakultetu za osteopatija i ima višegodišnje iskustvo u primjeni različitih psihosomatskih disciplina. Prakticira i podučava o kraniosakral biodinamici od 1995. godine.

Pored toga, njegove studije uključuju rad iz oblasti razvojne psihologije i rad s unutrašnjim djetetom. Završio je edukaciju za prenatalne traume vezane za rođenje kod Ray Castellino, kao i edukaciju za System Centered Teachings® kod Yvonne Agazarian za rad sa grupnim dinamikama i ljudskim sistemima. Fasciniran je Somatic Experiencing® koji je učio od Peter Levina, a od 2001. godine je certificirani SE praktičar. Od tada asistira i supervizira studente na mnogim edukacijama, a kao član SE predavačkog tima u svoj rad unosi strast, jedinstveni pristup u radu, znanje iz psihologije i neurobiologije, jasnoću i kreativnost.

Predavači

Berns Galloway, MEd, CCC, SEP
Somatic Experiencing®Berns Galloway, MEd, CCC, SEP
Linda Stelte, SE® Educator
Somatic Experiencing®Linda Stelte, SE® Educator
Kavi Alessandro Gemin
Somatic Experiencing®Kavi Alessandro Gemin

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 091 125 5550

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search