Upoznajte dobitnicu pune stipendije za program fitoterapeuta

I ove godine organizirali smo nagradni natječaj s portalom Moj posao i Educentrom u kojem su sudionici samo uz motivacijsko pismo mogli osvojiti punu stipendiju za smjer po izboru: aromaterapeut, fitoterapeut, refleksoterapeut, aromamaser, maser i ajurvedski maser. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u natječaju, odabrali smo po nama najbolje motivacijsko pismo. Napisala ga je Ana Maretić i odabrala smjer fitoterapeut. Pročitajte njezino pismo i upoznajte je u mini-intervjuu.

Kad sam doznala da sam osvojila nagradu, prva reakcija bila mi je... 

Kad sam doznala da sam osvojila stipendiju, nisam mogla kontrolirati smijeh pola sata, plesala sam po kući i zvala prijatelje da im javim radosnu vijest.

Za Učilište Galbanum čula sam…

od poznanice koja pohađa edukaciju shiatsu tehnike.

Najdraža biljka, pripravak, čaj mi je...

Postoje one biljke koje mi budu najdraže neko vrijeme, zaljubim se u njih kad ih otkrijem i to traje dok sljedeće sezone ne otkrijem neku novu koja mi postane favorit. Iz te kategorije trenutno mi je najdraža mirta, blaga i opojna u isto vrijeme, miriše mi kao kad zaboraviš nešto bitno, pa se onda odjednom toga opet sjetiš. Osim ovih hitova sezone, postoje i one biljke za koje me veže nekakva ljubav koja nije euforična nego mirna, stabilna i živi u pozadini ovih sezonskih fascinacija. Iz te kategorije najdraži mi je ružmarin. Od pripravaka najviše volim čajeve. Najdraži čaj mi je onaj od primorskog vriska, a od čajnih mješavina najviše volim kombinaciju gorske metvice, drače i planike.

Biljka koja me najviše podsjeća na baku je...

Poljski mak me uvijek podsjeti na baku, odnosno na sliku iz djetinjstva u kojoj me baka jednom rukom vodi kroz polje puno crvenih makova dok u drugoj ruci nosi svoju košaru. Inače mi stalno nešto priča dok hodamo, ali dok idemo preko polja uvijek je tišina, samo me tu i tamo pogleda i nasmije se.

Ana Maretić

Pismo dobitnice možete pročitati ovdje...

Image

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

091/1255-550 / (+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search