Trodnevni uvodni shiatsu seminar - 31.05.2024.

U shiatsuu ruke postaju instrument srca!

Saul Goodman
Shiatsu je umijeće rada na tijelu koje se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini. Shiatsu se temelji na učenju o 5  elemenata (transformacijskih ciklusa) i izvorno predstavlja rad na Meridijanama (Energetskim linijama). Današnji Shiatsu spoj je istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život i svijet sa znanstvenim saznanjima /anatomija, fiziologija, psihologija/ zapadnjačkog načina tretiranja ljudskog tijela.
 
Na intenzivnom  Shiatsu seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima shiatsua i tradicionalne kineske medicine, doživjeti iskustvo istinskog svjesnog dodira, iskustvo da je čovjek energetsko biće i kao davatelj i kao primatelj tretmana, radit ćemo vježbe kondicije /do-in vježbe/ i intuicije, meditacije...naučit ćemo raditi shiatsu iz hare, učimo raditi iz hare, kretati se iz hare, živjeti iz hare, ne iz glave i osvjestiti ćemo moćan i osnovni shiatsu alat naše ruke koje izlaze iz energije srca...Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake, sjedeći položaj, ramena, vrat i tretman glave, lica.

 

Voditelj seminara: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj

Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz

Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman

Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

 
TERMIN: trodnevni seminar održat će se 31.05. - 02.06.2024.  prema rasporedu / petak 15:00 - 21:00h, subota 9:00-19:00h, pauza 13:00-15:00, nedjelja 9:00-17:00, pauza 13:00-14:00h
 
LOKACIJA: Samoborska cesta 114
 

INFO I PRIJAVE:  Cijena početnog trodnevnog seminara iznosi 300 EUR (pdv je uključen u cijenu). Predbilježiti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

This image for Image Layouts addon

Zlatko Pavlinić – Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj

Pavlinić, Zlatko, hrvatski filmski redatelj, animator, crtač i scenarist (Zagreb, 23. V. 1944). Studirao je elektrotehniku. Od 1968. radio je kao crtač, animator i crtač pozadina u Zagreb filmu, kojemu je 1990–93. bio direktor. Nakon uspješne filmske karijere u potpunosti se posvćuje shiatsu i jedan je od rijetkih učitelja koji ima međunarodnu licencu Austrijske shiatsu škole - Quantum Bodywork® edukacija ISSÖ-GRAZ /Internationale Shiatsu Schule Österreich/;. Osim toga surađivo je s mnogim svjetskim imenima u području spiritualnosti i razvoju svijesti (Kanada, Kina, Europa...). Veoma je specifičan učitelj posebno iz razloga što su sva predavanja popraćena vlastitim karikaturama. Drugim riječima, njegova predavanja prava su umjetnost!

Pročitaj više...

Pročitajte članak o shiatsu u časopisu ljekovito bilje...

Ostanite zdravo!

Shiatsu za svaki dan!

Što je shiatsu?

Iskustva polaznika

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search