Shiatsu seminar u Zagrebu

U shiatsuu ruke postaju instrument srca!

Saul Goodman
Shiatsu je umijeće rada na tijelu koje se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini. Shiatsu se temelji na učenju o 5  elemenata (transformacijskih ciklusa) i izvorno predstavlja rad na Meridijanama (Energetskim linijama). Današnji Shiatsu spoj je istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život i svijet sa znanstvenim saznanjima /anatomija, fiziologija, psihologija/ zapadnjačkog načina tretiranja ljudskog tijela.
 
Na intenzivnom  Shiatsu seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima shiatsua i tradicionalne kineske medicine, doživjeti iskustvo istinskog svjesnog dodira, iskustvo da je čovjek energetsko biće i kao davatelj i kao primatelj tretmana, radit ćemo vježbe kondicije /do-in vježbe/ i intuicije, meditacije...naučit ćemo raditi shiatsu iz hare, učimo raditi iz hare, kretati se iz hare, živjeti iz hare, ne iz glave i osvjestiti ćemo moćan i osnovni shiatsu alat naše ruke koje izlaze iz energije srca...Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake, sjedeći položaj, ramena, vrat i tretman glave, lica.

 

Voditelj seminara: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj

Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz

Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman

Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

 
TERMIN: trodnevni seminar održat će se 26.11. - 28.11. prema rasporedu / petak i subota 9:00-17:00h, pauza 13:00-15:00, nedjelja 9:00-17:00, pauza 13:00-14:00h
 
LOKACIJA: Ulica Ferde Livadića 24, Zagreb (Shiatsu Zagreb)
 

Pročitajte članak o shiatsu u časopisu ljekovito bilje...

Ostanite zdravo!

Shiatsu za svaki dan!

Što je shiatsu?

Iskustva polaznika

100% Čista eterična ulja!

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search