Aktiviranje unutarnjeg vodstva - Akhail Nishant Matthews

PRVI PUT U HRVATSKOJ!

U suradnji sa Zen Voice digital pozivamo vas na prvu u seriji tranformativnih radionica:

AKTIVIRANJE UNUTARNJEG VODSTVA

Stvarni resursi za izazovna vremena

Akhail Nishant Matthews

14.- 16. lipnja 2024.

 O RADIONICI:

Aktiviranje unutarnjeg vodstva otvara vrata novim spoznajama i mogućnostima. Ovo je prilika da se oslobodite unutarnjeg kaosa i pronađete istinsku svrhu. Jedan od glavnih ciljeva radionice je „probuditi nas iz zimskog sna” i pomoći nam ponovno doći u kontakt s vlastitom autentičnošću, snagom i drugim prirođenim kvalitetama.

Kroz meditaciju, duboku introspekciju i praktične vježbe, naučit ćete slušati glas svog srca i pronaći vlastiti put. Naučit ćemo kako dekodirati signale svoje nutrine i prepoznati istinsko vodstvo.

Kako bismo dobili najbolje od ove radionice potrebno joj je pristupiti otvorena srca i uma. Što uz Akhaila neće biti teško jer je njegov pristup radu pun dubokog poštovanja, iscjeljujuće prisutnosti, te prijateljskog odnošenja prema svemu što se manifestira u polju.

Aktiviranje Unutarnjeg Vodstva nudi priliku za duboki osobni rast i transformaciju. Sudjelovanje u ovoj radionici može promijeniti naš pogled na sebe i svijet oko nas, donoseći nam osjećaj dubokog zadovoljstva i ispunjenja.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane pojedince koji su spremni otvoriti svoje srce i um kako bi iskusili istinsko vodstvo unutar sebe. Budite hrabri i pridružite se ovoj inspirativnoj avanturi koja vas čeka!

Proces započinje BESPLATNIM UVODNIM PREDAVANJEM u četvrtak, 09. svibnja 2024. u 18:30h, putem Zoom-a, s prijevodom na hrvatski. Akhail će govoriti o važnosti ovog procesa i stvaranju korisnih resursa u izazovnim vremenima.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nastavak slijedi na jesen kada počinje jednogodišnji terapeutski Healing Arts trening s Akhailom. Trening uključuje Samassati ColorTherapy® te terapijski rad kroz pokret, dodir i savjetovanje. Posebno zanimljiv modul je korištenje ovog pristupa u radu s traumama.

 CIJENA I PRIJAVE:

Cijena radionice iznosi 350 € (pdv je uključen u cijenu) i moguće je plaćanje u 2 rate.

Popusti: cijena za rane prijave do 14. svibnja je 320 eur. Polaznici Galbanuma imaju dodatnih 5% popusta.

Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Akhail Nishant Matthews je daroviti terapeut i učitelj s preko 45 godina iskustva. Njegove radionice i treninzi puni su uvida, mudrosti, humora i praktičnih informacija za rasvjetljivanje svakodnevnih problema s kojima se svi suočavamo.

Akhail donosi Prisutnost. U polju Prisutnosti, imate priliku vidjeti sebe u novom svjetlu, čuti sebe na svjež način. Akhail poznaje mnoge discipline za razumijevanje tijela i psihe. Zajedno sa sposobnošću da vidi i čuje iz Prisutnosti, Akhailove vještine otvaraju duboke kanale za zdravo odnošenje unutar tijela, srca i duše.

Akhail je utemeljitelj Samassati ColorTherapy® (terapije svjetlošću u bojama) i kreator The Friend (prijatelj) stila savjetovanja. Autor je knjiga Svjetlo: Glavna matrica (Light: The Master Matrix) i Prijatelja (The Friend). Knjiga Prijatelj je prevedena na njemački, nizozemski i švedski, a uskoro i na hrvatski.

Rođeni Amerikanac, sada živi u Nizozemskoj i trenutno najviše radi u Europi.

PRIVATNE SESIJE:

Akhail će nuditi privatne sesije za vrijeme boravka u Zagrebu.

U individualnom radu ima jedinstvenu sposobnost da vas sagleda u potpunosti, uključujući vašu dušu i lekcije s kojima ona radi. On donosi iscjeljujuću kvalitetu prihvaćanja, uvida i Prisutnosti.

Nudi LifePath Counseling i Samassati ColorTherapy® sesije, samostalne ili u kombinaciji.

LifePath sesije:
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=122097016934311590&id=61559347708293
ColorTherapija:
https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=122097091844311590&id=6155934770829

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search