Predstavljanje Učilišta Galbanum: Holizam i Neurolimfna samomasaža - 18.06.2024.

Pridružite nam se na Predstavljanju Učilišta Galbanum. Odvojite samo sat svoga vremena kako bi prisustvovali predavanju o holističkom pristupu zdravlju, principu naših edukacija i naučili Neurolimfnu samomasažu.

Saznat ćete na koji način 18 godina rada Učilišta Galbanum doprinosi pozitivnoj promjeni društva u cjelini.

 

HOLIZAM

Holizam (grč. holos - sav, cio) u psihologiji i društvenim znanostima općenito, načelo je prema kojemu živo biće (ili društvo) predstavlja cjelinu, nesvodljivu na dijelove. Pojam dolazi od Jana Ch. Smutsa (1870 – 1950).

Holistički model čovjeka

 • FIZIČKI NIVO: Tijelo - tkiva, organi, biokemija, fiziologija
 • EMOTIVNI NIVO: Sveukupnost svih biokemijskih, neuroloških i fizioloških promjena koje se odvijaju u tijelu pod utjecajem emocija
 • MENTALNI NIVO: Sposobnost razmišljanja, razumijevanja i donošenja odluka
 • DUHOVNI NIVO: Sustav vjerovanja, osjećaj postojanja "više sile" izvan nas samih te povezanosti s njom
 • SOCIJALNI NIVO: Interakcije s obitelji i društvom
 • EKOLOŠKI NIVO: Svjesnost povezanosti sa Zemljom

 

NEUROLIMFNA SAMOMASAŽA

U današnjem ubrzanom svijetu, stres i iscrpljenost postali su svakodnevica. Naši užurbani životi često nas ostavljaju bez energije i oslabljuju naš imunitet. Upoznajte Neurolimfnu samomasažu, tehniku koja vam može pomoći da regenerirate tijelo i um, ojačate imunološki sustav i uklonite toksine iz vašeg tijela.

Što je Neurolimfna samomasaža?

Neurolimfna samomasaža je tehnika koja se temelji na masiranju specifičnih točaka na tijelu, poznatih kao neuro-limfne refleksne točke. Ove točke nisu nužno smještene izravno preko limfnih čvorova, ali njihovom stimulacijom potičete limfnu cirkulaciju i pomažete tijelu u eliminaciji toksina. Ova tehnika je izuzetno jednostavna i može se prakticirati bilo gdje i bilo kada.

Kako Neurolimfna samomasaža djeluje?

 • Detoksikacija: Masiranjem refleksnih točaka oslobađate toksine iz limfnih žila u krvotok, omogućujući vašem tijelu da ih efikasno eliminira.
 • Poboljšanje cirkulacije: Pokreti masaže i pravilno disanje potiču cirkulaciju limfe, koja je ključna za održavanje zdravog imunološkog sustava.
 • Oslobađanje energetskih blokada: Eliminacijom toksina omogućujete slobodan protok energije kroz vaše tijelo, što doprinosi vašoj ukupnoj vitalnosti i osjećaju dobrobiti.
 • Jačanje Imunološkog Sustava Redovita praksa neuro limfne samomasaže može značajno ojačati vaš imunitet, čineći vas otpornijima na bolesti i infekcije. U današnje vrijeme, snažan imunološki sustav je ključan za održavanje zdravlja.
 • Povećanje Vitalnosti Integrirajte ovu tehniku u svoju svakodnevnu rutinu i osjetite kako se vaša energija povećava. Osjećaj umora i iscrpljenosti može se smanjiti, a vaša opća vitalnost poboljšati.
 • Jednostavnost i Pristupačnost Neuro limfna samomasaža je jednostavna za učenje i prakticiranje. Ne zahtijeva posebnu opremu ili skupi tretman – sve što vam treba su vaše ruke i nekoliko minuta dnevno.

Iskoristite ovu priliku da naučite Neuro Limfnu Samomasažu i osjetite transformaciju na vlastitoj koži. Dođite i otkrijte kako možete poboljšati svoje zdravlje, povećati vitalnost i osjećati se bolje svaki dan.

Osjetite energiju i osnažite tijelo!

Prijave primamo do popunjenja mjesta u dvorani. Prijave poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (potrebno navesti puno ime i prezime).

BONUS:  Predavanje o Shiatsu tehnici od 19 sati. Više na LINKU

Radujemo se vašem dolasku!

Lidija Delić, ravnateljica

Search