Stvoreni za kretanje - 11.06.2024.

BESPLATNA RADIONICA I PREDSTAVLJANJE KNJIGE  TOMISLAVA DOLUŠIĆA ’STVORENI ZA KRETANJE’ 

Učilište Galbanum poziva vas na predstavljanje knjige ‘Stvoreni za kretanje’ autora Tomislava Dolušića te radionicu ‘Moćnim dahom i pokretom do zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti’

Uz uvodne vježbe disanja i predstavljanje knjige, održat će se i radionica u kojoj će polaznici proći osnovne i napredne tehnike disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method, uz uvodni teorijski dio i puno praktičnih vježbi. 

U završnom dijelu radionice naučit ćemo kako praktično primjenjivati i povezati svih 5 tajni zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti:

➝ pravilno disanje ➝ kretanje ➝ zdrava prehrana ➝ oporavak ➝ boravak u prirodi

Radionica je namijenjena svima, bez obzira na trenutnu dob i kondiciju. Svrha radionice ja da polaznici dobiju praktične alate koje će moći odmah primijeniti za boljitak zdravlja i funkcionalnosti.

Nakon radionice moći će se kupiti knjigu po promotivnoj cijeni (20,00 eura  – puna cijena 26,00 eura).

Ulaz i sudjelovanje su besplatni no potrebno se prijaviti putem telefona ili emaila:

TOMISLAV DOLUŠIĆ 0915271374  

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

STVORENI ZA KRETANJE – UKRATKO O KNJIZI

Knjiga govori o tome kako postati zdraviji, funkcionalniji i dugovječniji.

Obrađuje 5 stupova funkcionalnosti i dugovječnosti:

1. pravilno disanje

2. kretanje

3. zdrava prehrana

4. oporavak

5. boravak u prirodi

RIJEČ AUTORA:

‘Nakon 30 godina sportske i trenerske karijere te 15-godišnjeg predavačkog iskustva na raznim edukacijama iz područja zdravlja i fitnessa, odlučio sam svoje znanje i iskustvo podijeliti u ovoj knjizi. Na što jednostavniji i praktičniji način.

U uvodu sam naznačio važnost svih 5 stupova funkcionalnosti i dugovječnosti, a poglavlja donose sve što sam smatrao bitnim pojasniti, uz mnogo praktičnih vježbi i programa koje odmah možete isprobati.

Naglasak u ovoj knjizi je na disanju i pokretu, to jest funkcionalnom treningu, kroz sustave funkcionalnog treninga koje sam u zadnjih desetak godina kreirao.

U poglavlju disanje objasnio sam osnovna načela i vježbe svjesnog pravilnog disanja, s posebnim poglavljima 2 vodeća svjetska sustava disanja Oxygen Advantage i Wim Hof Method. Tim i drugim vježbama i sustavima disanja se bavim zadnjih 8 godina, a zadnje 3 godine radim radionice disanja kroz svoj sustav disanja Breathe2flow.

U poglavlju o funkcionalnom treningu te u nastavnim poglavljima o Born2flow i Hard body trening sustavima pojašnjavam kako na prirodan, jednostavan, zdrav i učinkovit način profunkcionirati u vlastitome tijelu. Kako biti vitalan i dugovječan. Uputit ću vas u vježbe i protokole koje, prema vlastitim potrebama i afinitetima, možete jednostavno uključiti u svoje dnevne rutine’ 

 

Voditelj radionice: Tomislav Dolušić, autor knjige i osnivač Hard body & Born2flow trening sustava

 

TERMIN ODRŽAVANJA RADIONICE

Termin: 11.06.2024. s početkom u 18:00 sati.

Lokacija: Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

Prijave su obavezne. Prijaviti se možete putem putem e-maila na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Search