Posjeta Irskom Učilištu Obus

Grundtvig program

Moj odabir je ispravan. Domaćini su bili gostoljubivi i otvoreni za razmjenu znanja i vještina. Svakodnevno mi je omogućeno promatranje načina organizacije i vođenja škole. Razgovarali smo o njihovim pedagoškim metodama, o sadržajima programa koje provode, o načinu kako se promoviraju. Posjet Obus školi ima “dodanu vrijednost” za mene ( osobno i profesionalno ) i za moju Ustanovu.

Posjeta Irskom Učilištu Obus

Usavršavanje u Dublinu

12 dana aromaterapeutskog usavršavanja u Dublinu

Naša ravnateljica Lidija Delić, mag. oec. , fitoaromaterapeut provela je dvanaest dana stručnog aromaterapeutskog usavršavanja u Dublinu. Cilj usavršavanja ujedno je i priprema za IFPA (International Federation of Professional Aromatherapists) ispit za koji se ravnateljica priprema i koji će doprinijeti još većoj kvaliteti našeg Učilišta.

 

Usavršavanje u Dublinu

Aromatherapy Retreat

Retreat u Francuskoj sa Robbi Zeck, Megan Larsen, Mindy Green

Ove godine Aromatherapy Retreat bio je posebno zanimljiv, za sve Vas koji niste čuli o kakvom se događaju radi ukratko ćemo prenijeti iskustva naše ravnateljice Lidije Delić mag. oec. , fitoaromaterapeutkinje. Ove godine ona je imala priliku sudjelovati u ovom događaju i donijeti sa sobom vrijedna iskustva i nova znanja što je još više pridonijelo kvaliteti naše škole. Tko su bili predavači i kakve su se teme obrađivale pročitajte u nastavku teksta.

Aromatherapy Retreat

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".