Usavršavanje u Irskoj

Grundtvig program

Moj odabir je ispravan. Domaćini su bili gostoljubivi i otvoreni za razmjenu znanja i vještina. Svakodnevno mi je omogućeno promatranje načina organizacije i vođenja škole. Razgovarali smo o njihovim pedagoškim metodama, o sadržajima programa koje provode, o načinu kako se promoviraju. Posjet Obus školi ima “dodanu vrijednost” za mene ( osobno i profesionalno ) i za moju Ustanovu.

Obus škola ( Ustanova domaćin) je priznata za svoj rad od dvije krovne organizacije ( IFPA i ITEC ), a jedan od ciljeva moje Ustanove je da dobije certifikate od navedenih organizacija koji jamče kvalitetu i programa, i načina izvođenja nastave. Na taj način postati ćemo punopravni Europski partneri.

Zadnja dva dana razgovori su se temeljili na mogućem partnerstvu, koje bi rezultiralo dobivanjem certifikata ITEC i IFPA.

Posjet Ustanovi u Irskoj imao je veliku vrijednost jer sam usvojila nova znanja iz područja metodologije rada sa odraslim osobama, vidjela sam nove metode i pristup obrazovanju odraslih. Ujedno razmjena iskustava i znanja vezanih uz politiku obrazovanje odraslih doprinjela je mojoj Ustanovi i Ustanovi domaćinu. Ravnatelj sam Ustanove za obrazovanje odraslih i ujedno predavač na nekoliko kolegija. Osim završenog Ekonomskog fakulteta, završila sam Pedagoško – Psihološko obrazovanje na Učiteljskom fakultetu, usavršavanje za Stručnog andragoškog voditelja, Model Univerzalne Izvrsnosti ( Menadžer promjena). Svoja znanja i vještine prezentrala sam u Ustanovi domaćinu.

Posjetom i razmjenom otvorila sam mogućnost za buduću Europsku suradnju i implementaciju projekata iz područja obrazovanje odraslih. Na kraju posjeta dogovorili smo način suradnje.

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search