Žaklina Matijević Hohnjec, fitoterapeut

Žaklina Matijević Hohnjec, fitoterapeut

Ja sam Žaklina Matijević Hohnjec i godinama  sam radila kao direktor u građevinskoj tvrtki. Radi stalnog  stresa odlučila sam si pomoći  i  2012. sam upisala i završila smjer FITOTERAPEUT u učilištu Galbanum. Moja namjera je bila da prvenstveno pomognem sebi ali da to bude u skladu sa prirodom te holističkim pristupom. Međutim otvorio mi se jedan novi čarobni svijet ljekovitih biljaka. Napustila sam svoj posao i odlučila se posvetiti fitoterapiji u potpunosti. Dr.med Ksenija Krajina Pokupec mi je pružila priliku da usavršim i proširim svoje znanje te sam postala dio tima u Fitocentru Botana d.o.o.

Uz angažman u Botani  odslušala sam edukaciju u Galbanumu  u smjerovima Refleksoterapeut i Škola Nutricionizma te sam polazila razne radionice poput Izrade prirodne kozmetike, Aromaterapija i bol... Da polaznici edukacije u Galbanumu dobiju maksimalno prošle sam godine počela držati vježbe iz Fitoterapije.

Kontakt podaci:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GSM: 098/311-055

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".