Ayurvedski terapeut

Program usavršavanja Ayurvedski terapeut od sada i u Hrvatskoj! Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu. Upotreba uobičajenih ayurvedskih biljaka i ulja, osnovne ayurvedske biljne formule, detoksikacija i još mnogo toga. Međunarodno priznati predavači...

Programom ayurvedski terapeut stječu se sljedeća znanja i vještine za razumijevanje i poznavanje: osnovnih ayurvedskih principa s poznavanjem osnovne patofiziologije, prehrane prema doshama, glavnih ljekovitih biljaka u ayurvedi, osnovnih yoga asana po doshama, osnova Panchakarme (ayurvedskog procesa detoksikacije organizma), upotrebe i pripreme ayurvedskih ulja i pripravaka potrebnih u terapijama koje se uče, kako bi se polaznik osposobio za izvođenje ayurvedskih masaža i tehnika rada na tijelu poput tehnika: Abhyanga, Udwarthana, Shirodhara, Pada Abhyanga, Shiro Abhyanga, Pizhichil, Swedana, Pinda Sweda, Vasti...

Ayurvedski terapeut može naučene tehnike rada na tijelu primjenjivati samostalno, te će se polaznici dodatno upoznati sa znanjima potrebnim za izvođenje panchakarma terapija koje se izvode uz vodstvo ayurvedskog liječnika ili savjetnika.

 

MODULI

1. Uvod u ayurvedu
2. Povijest i filozofija ayurvedeModuli ayurvedski teraeput
3. Grane ayurvede
4. Osnovni principi u ayurvedi:
5. Samprapti – 6 stupnjeva nastanka bolesti
6. Preventivna medicina i očuvanje zdravlja u ayurvedi
7. Koncept prehrane prema ayurvedi
8. Osnove ayurvedske fitoterapije
9. Uvod u panchakarmu (detoksikacija iz dubokih tkiva)
10. Ayurvedski tretmani tijela i masaže
11. Uvod u yoga terapiju
12. Praktične vježbe
13. Praktične vježbe i ponavljanje

 

Kompletan plan i program kao u uvjete upisa studija možete pogledati OVDJE

 

Uvjeti upisa

Program usavršavanja za ayurvedskog terapeuta može upisati osoba koja je prethodno završila program osposobljavanja za ayurvedskog masera.

Cijena studija

Cijena integriranog studija (ayurvedski terapeut i ayurvedski maser) iznosi 23720 kn. Oni polaznici koji već imaju završen program osposobljavanja za ayurvedskog masera ostvaruju popust na školarina te za njih cijena iznosi 18720 kn. Školarinu je moguće platiti jednokratno ili redovitim mjesečnim uplatama na račun škole.

Postupak upisa

Upis se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.
Ispunjenu upisnicu s odabranim programom poslati na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

  • rodni list
  • domovnica
  • svjedodžba ili diploma
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti

Potpisivanjem ugovora i plaćanjem upisnine, polaznik osigurava svoje mjesto u programu obrazovanja. Uvjet za polaganje završnog ispita je plaćena školarina u cijelosti.

NAČINI PLAĆANJA?

  • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
  • Jednokratno (gotovinom)
  • Planirani početak nastave - Siječanj/veljača 2020.
  • Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Tajništvo

Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 10:00h - 15:30h
Dnevna pauza od 12:00h - 13:00h

Ukoliko niste u mogućnosti doći u redovno radno vrijeme kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona i dogovorit ćemo termin koji će Vam odgovarati.

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".