Image

Each morning, we are born again. What we do today is what matters most.

Buddha

Ayurvedski terapeut

Programom ayurvedski terapeut stječu se sljedeća znanja i vještine za razumijevanje i poznavanje: osnovnih ayurvedskih principa, prehrane prema doshama, osnovnih yoga asana po doshama, osnova Panchakarme (ayurvedskog procesa detoksikacije organizma), upotrebe i pripreme ayurvedskih ulja i pripravaka kako bi se polaznik osposobio za izvođenje ayurvedskih masaža i tehnika rada na tijelu poput abhyange, udwarthanam, shirodhara, pada abeyance, shiroabhyane, pizhichil, swedane, pinda, vastia...

Ayurvedski terapeut može naučene tehnike rada na tijelu primjenjivati samostalno, te će se polaznici dodatno upoznati sa znanjima potrebnim za izvođenje panchakarma terapija koje se izvode uz vodstvo ayurvedskog liječnika ili savjetnika.

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu.

Trajanje programa

Program se sastoji od teorije i praktičnog rada kroz vježbe s nastavnicima, samostalnog praktičnog rada na zadanim slučajevima, izrade pripravaka potrebnih za rad i drugih domaćih zadataka. Program je sažet i komprimiran te se u modulu dobiju suštinska, praktična i jasna znanja.

Školovanje traje približno 1,5  školsku godinu intenzivnog i strukturiranog rada (raspodijeljeno kroz 10 vikenda nastave s brojnim dodatnim zadacima) kako bi polaznik bio osposobljen za rad ayurvedskog terapeuta.

KAKO SE UPISATI?

Za sve programe potrebno je izvršiti upis koji se sastoji od ispunjavanja upisnice, sklapanja ugovora o školovanju, te plaćanja upisnine.

Postupak upisa: ispunjenu upisnicu sa odabranim programom poslati na naš e-mail: info@galbanum.hr ili donijeti osobno u tajništvo škole. Upisnicu možete preuzeti ovdje: UPISNICA

 Za upis je potrebno priložiti sljedeće dokumente (kopije):

  • rodni list
  • domovnica
  • svjedodžba ili diploma
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (od liječnika opće/obiteljske medicine)

NAČINI PLAĆANJA?

  • Redovitim mjesečnim uplatama na račun škole
  • Jednokratno (gotovinom)
  • Obročno plaćanje kreće od dana upisa

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 091 125 5550

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search