Maser

Terapija masažom jedna je od najučinkovitijih metoda oslobođenja od stresa. Moguće je definirati masažu kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe, a djeluje na sve sustave u tijelu. Zbog svoje popularnosti i učinkovitosti, postoji obilje mogućnosti za karijeru u ovom rastućem zanimanju.

Maseri su osposobljeni da mogu raditi u fitnes centrima, rekreacijskim centrima, wellness centrima ili mogu otvoriti samostalne obrte te pružati usluge masaže.

Program osposobljavanja za Masera/ku u Galbanumu nije samo ospoosobljavanje već i osobna transformacija. Tijekom proteklih deset godina Galbanum je konstantno usavršavao i dopunjavao program te je kao takav jednako pogodan za početnike kao i za zdravstvene djelatnike (fizioterapeute, medicinske sestre i slično) koji žele nadopuniti i usavršiti postojeća znanja i vještine. Uz vrhunski tim stručnjaka napravili smo najkvalitetniji program koji je spoj sportske, medicinske i klasične masaže. Svi naši profesori osim što su odlični predavači ujedno su i terapeuti te svoja znanja prenose direktno iz vlastitog iskustva.

 

Znanja koja se stječu osposobljavanjem za masera:

  • osnove anatomije i fiziologije, psihologije i prehrane
  • vrste masaža
  • prepoznavanje indikacija i kontraindikacija za masažu
  • samostalno, sigurno i učinkovito obavljanje pojedinih pokreta i masaže u cijelosti
  • kodeksi ponašanja i primjerena komunikacija s klijentom

 

PREDMETNA PODRUČJA

DERMATOLOGIJA
FIZIOLOGIJA
ANATOMIJA
PREHRANA
PSIHOLOGIJA
TEHNIKA MASAŽE SA PRAKTIČNIM RADOM
PRVA POMOĆ I ZAŠTITA NA RADU
ZAVRŠNA PROVJERA

Trajanje programa: 180 sati
Voditelj:  Ratko Rusak, dipl.org.rekreacije, medicinski maser
Preduvjeti: završena osnovna škola, osoba starija od 18 godina

Program je verificiran od strane MZOS i upisuje se u radnu e-knjižicu.

PRIJAVE I UPISI

  Maser

Naše stranice koriste "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Za nastavak kliknite "OK".