Radionica 'Novac i ja'

Radionica je namijenjena svima koji osjećaju da nemaju dobar odnos prema materijalnom, kojima se teme novca i materijalnih vrijednosti često ”vrte po glavi”, a istodobno imaju osjećaj da im materijalno nije važno.

Središnja tema radionice bit će novac, ali spoznajno uključuje i našu vrlo važnu dinamiku za primanje i davanje.

Kroz niz vježbi, koristeći se alatima konstelacijskog rada i medicinskog kotača*, pripremit ćemo se za završnu vježbu – odnos prema novcu iz nekoliko životnih pozicija.

Radionica izgleda kao velika igra koja će vam donijeti duboke uvide i spoznaje vašeg intimnog odnosa prema novcu, vašeg primanja i davanja općenito te susret s materijalnim vrijednostima.

Svi prijavljeni dobit će uputu za radionicu.

Radionica se održava u subotu 13. 5. od 10 do 17 sati na adresi Jalovečka 1.

Minimalni broj sudionika je 8, maksimalni 12.

Naknada je 80 € (u cijenu nije uključen PDV).

Prijave mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefonom na 091 3456 147

Voditeljica radionice: Lidija Delić, voditelj sistemskih konstelacija, Međunarodni certifikat sistemskog menadžmenta i organizacijskih konstelacia (International Certification Systemic Management & Organizational Constellations), završena edukacija: Systems and Rituals (Daan van Kampenhout)

*O Medicinskom kotaču:
Medicinski kotač jedno je od najstarijih učenja američkih Indijanaca, moćan alat samospoznaje i iscjeljenja. Proučavajući prirodne zakone i ljudski život, američki su Indijanci svoje spoznaje nacrtali u kružnu kartu i nazvali je medicinski kotač.

Kotač nosi duboku simboliku, daje nam važne uvide i dobrobit. Kao životni putokaz, pokazuje nam gdje smo i što trebamo činiti. Olakšava prevladavanje teškoća. Rad s medicinskim kotačem potiče širenje svijesti, dublje razumijevanje, skladniji i mirniji odnos sa sobom i svijetom oko sebe

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search