25 Tra, 2020
Edukacija za praktičare Emotrancea

Edukacija za praktičare Emotrancea

INFO

Što je Emotrance?
(Tehnike emocionalne transformacije)

Emotrance ili emocionalna transformacija jedna je tehnika rada na meridijanima kojom se uspostavlja ravnoteža u energetskom sustavu duh/tijelo za dobrobit i zdravlje.

Emotrance je jednostavan, a opet vrlo moćan način iscjeljivanja za dvadeset prvo stoljeće. Intuitivan u pristupu i vrlo učinkovit, oslanja se na urođene ljudske sustave iscjeljenja. Spregom našeg svjesnog uma/namjere i sustava emocionalne reakcije, identificiraju se i uklanjaju blokade iz fizičkog i energetskog tijela. Emotrance je nevjerojatno lako naučiti i raditi. Jednostavno rečeno, djeluje tako da ponovno uspostavi protok energije tamo gdje je ona blokirana.

Dobrobiti Emotrancea

Kroz oslobađanje blokirane energije i osiguranjem njenog ravnomjernog protoka, iz sustava se oslobađaju emocionalni i drugi problemi povezani s njima. Dobivamo mnogo višu razinu svjesnosti o tome kako se emocionalna stanja očituju u tijelu.

Sadržaj tečaja:

Na edukaciji za praktičara Emotrancea:

  • Naučit ćete i iskusiti snagu zajedničkog iscjeljujućeg procesa koji se odvija uz namjeru praktičara i klijenta usmjerenu na ublažavanje i protjecanje energije.
  • Shvatit ćete i naučiti kako sigurno ukloniti štitnike i barijere koje svjesno i nesvjesno imamo oko sebe radi zaštite, ali nas sprječavaju u primanju svih korisnih energija.
  • Bolje ćete otkrivati različite poremećaje energije u energetskom sustavu.
  • Naučit ćete kako ublažiti i otpustiti tvrdokorne, stare i otporne energije.
  • Otpustit ćete duboke stare energetske rane u sebi.
  • Razumjet ćete važnost temeljitog testiranja i pomaganja klijentu da dosegne najviše raspoloživo energetsko stanje s bilo kojom energijom koja je ranije bila zaglavljena.
  • Naučit ćete praktično kako koristiti Emotrance s afirmacijama, znatno povećavajući snagu i brzinu njihove učinkovitosti.
  • Steći ćete znanje i iskustvo u tome kako primijeniti svoju namjeru da utječe na bilo koji energetski sustav.
  • Naučit ćete raditi Emotrance telefonom te proširiti svoju praksu.

 

Certifikat praktičara Emotrancea daje vam sve što vam je potrebno da kao iscjelitelj, terapeut ili holistički zdravstveni radnik kombinirate Emotrance sa svojim postojećim metodama rada, ali i da ponudite samostalne Emotrance tretmane.

Ovaj vrlo praktičan tečaj omogućit će vam da pomognete svojim klijentima da brže i lakše riješe probleme, radeći pritom na vrlo dubokoj razini, ali je otvoren i za one koji jednostavno žele koristiti Emotrance za svoj osobni razvoj i rast, možda s obitelji i bliskim prijateljima, ali ne žele postati praktičari.

Seminar će se održati 25.4.2020. - 26.4.2020. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 17:00.

Cijena: 1500 kn + pdv

Seminar će se održati na engleskom jeziku uz osiguran prijevod.

REZERVACIJE

Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti putem sljedećeg linka https://forms.gle/VRHBKmomLKeKD4Qn6 . Nakon prijave potrebno je uplatiti 250 kn za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: radionice@galbanum.hr
Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 250 kn (pdv uračunat u cijenu).

Voditeljica edukacije

Debrah Goldston EFT i Emotrance učiteljica te kvalificirana i vrlo uspješna hipnoterapeutkinja, regresijska terapeutkinja i NLP trenerica podučava Emotrance od ranih 2000-ih i od tada je educirala stotine praktičara. Vodi školu prirodnih terapija u Engleskoj.

Više informacija o Debrah možete pročitati na njezinoj web stranici

https://www.clear-intentions.co.uk

VODITELJ/PREDAVAČ

EFT i Emotrance učitelj

Debrah Goldston

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search