21 Stu, 2020
Peat seminar

Peat seminar

  • 10:00 - 16:00
  • Jalovečka 1, Zagreb
  • Voditelj/Predavač: Ivan Gnus

INFO

Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: dualističko i jedinstveno. Samo duboko prosvijetljeni ljudi doživljavaju cjelovitost života, odnosno, uvijek njegove obje strane, većina nas živi u dualističkom doživljaju svijeta i neprestano doživljava samo polovicu realnosti, iz čega proizlaze brojne poteškoće.

Princip dualnosti jedan je od najteže shvatljivih i najteže prihvatljivih principa života na Zemlji. U našem svijetu sve dolazi u parovima suprotnosti – život i smrt, dobro i zlo, sreća i tuga, zdravlje i bolest, svjetlo i tama... Rješenje nije težnja “plusu” i bježanje od “minusa”, nego u integraciji polariteta. Jedna od vrlo učinkovitih metoda kojima se to čini je PEAT, psihologa i duhovnog učitelja Živorada Mihajlovića Slavinskog, koji detektira naše unutarnje polarnosti, osvještava kako one utječu na naše ponašanje i kako ih koristiti za vlastiti rast.

PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu neutralizaciju. Ovaj sistem spiritualne tehnologije vodi vas korak po korak do vrlo dubokih duhovnih iskustava, ali i do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i brojnih poremećaja koji dolaze iz dualističkog doživljaja svijeta.

Na primjer:

    Osjećaja nesigurnosti i manjka samopouzdanja
    Osjećaja nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi
    Osjećaja straha od visine i slično.

2-DNEVNI PEAT SEMINAR:

Seminar će se održati 21.11.2020. - 22.11.2020. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 16:00h.

Cijena dvodnevnog seminara iznosi 1500 kn + pdv.
Polaznici ezoterne škole Ivana Gnusa ostvaruju popust od 10%
Oni polaznici koji su već prisustvovali PEAT seminaru ostvaruju popust od 50%

Rezervacije:

 Svoju rezervaciju pošaljite putem elektoričnke pošte: radionice@galbanum.hr. U prijavi navedite ime, prezime i kontakt broj.

Svaki polaznik seminara dobiva certifikat za PEAT procesora koji je potvrda za mogućnosti rada s drugima.

VODITELJ SEMINARA:
Ivan Gnus, Certificirani Trener Spiritualnih Tehnologija

O predavaču i načinu predavanja

Ivan Gnus na duhovnoj je stazi više od 45 godina. Ovog čovjeka ne možete prestati slušati - jer je znanje koje je pohranjeno u njemu i kojim se bavio toliko sveobuhvatno i prelazi na vas na takav način da jednostavno morate učiti od njega.

Ivan se bavio teorijom i praksom joge i zena, te zapadnog hermetizma, novim duhovnim pravcima, općenito - duhovnom znanosti. U svom radu koristi intenzive gnoze ili direktne spoznaje istine i druge transformativne spiritualne i psihološke metode te je certificirani trener spiritualnih tehnologija.

VODITELJ/PREDAVAČ

Trener spiritualne tehnologije

Ivan Gnus

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search