19 Svi, 2022
Radionica slikanja točkanjem

Radionica slikanja točkanjem

  • 18:00 - 21:00
  • Samoborska cesta 114, Zagreb
  • Voditelj/Predavač: Irena Antolak

INFO

Slikanje točkicama poznat je stil koji koriste australski aboridžinski umjetnici za pričanje priča. Aboridžini već dugo koriste točkice u umjetnosti i drugim oblicima izražavanja. Od davnina, slikali su zemlju kojoj su pripadali i priče koje su povezane s tim mjestima, kao vizualnu potvrdu svog identiteta i podrijetla, podsjetnik na vlastito biće.

Za radionicu slikanja točkanjem nije vam potrebno slikarsko znanje ili iskustvo. Naučit ćete sve što vam je potrebno da možete šarenim točkicama ispričati svoju priču. Cilj radionice je da naučite osnove slikanja točkanjem te nastavite istraživati i stvarati samostalno. Tehnika točkanja pruža brojne mogućnosti za stvaralaštvo - predmete od stakla, porculana, drva možete pretvoriti u prava umjetnička djela, a oslikavati se može i nakit. No, ova radionica nudi više od likovnog izražavanja, tehnika slikanja točkanjem razvija preciznost, strpljenje i dovodi nas u stanje aktivne opuštenosti. Kombiniranje veličina i boja točkica budi jedinstveno kreativno izražavanje u kojem nastaju originalne umjetničke slike.

Na radionici ćemo raditi akrilnim bojama na drvenoj podlozi. Materijal za rad – drvene pločice, akrile boje i alat za točkanje – je osiguran.

Info i prijave:

Datum:  četvrtak, 19. svibnja 2022. od 18 do 21 sat.
Cijena: 250 kn (PDV uračunat)
Lokacija: Samoborska cesta 114, Zagreb (Učionica Galbanum, parking osiguran u dvorištu)
Prijave putem linka: PRIJAVA

VODITELJ/PREDAVAČ

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search