Vedran Primorac

Vedran Primorac fizioterapeut

Website:

Email:

Vedran se za medicinu prvi put zainteresirao u srednjoj školi, kada je pohađao srednju medicinsku školu. Ubrzo nakon diplome Vedran je odlučio nastaviti karijeru u liječničkoj struci i započeo studij fizikalne terapije.

Diplomirao je 2002. godine na Zdravstvenom sveučilištu kao fizioterapeut. Nakon toga je završio pripravnički staž u KBC-u Dubrava u Zagrebu (odjel ortopedije i neurologije). Zatim je počeo raditi s nogometnim klubom Hrvatski Dragovoljac, a nakon toga preuzima terapijski dio  poznate Zagrebačke fitness kuće „Collum“. Za to vrijeme učio je manualnu manipulaciju i sportsku masažu.

Nakon što se vratio s Tajlanda, Vedran je započeo vlastitu praksu u tajlandskoj masaži i klasičnoj fizioterapiji, ugradivši svoje znanje o zapadnim i istočnjačkim pristupima u svoju praksu. U Zagrebu je otvorio vlastitu ordinaciju “SpinaVita”.

Nastavio je usavršavati svoje vještine u Tajlandu, proučavajući i prakticirajući tradicionalnu tajlandsku masažu te radeći s poznatim tajlandskim učiteljima: Jackom Chaiyom, Pichetom Boonthummeom na el. Godine 2017. certificiran je u najstarijoj i popularnoj školi masaže Wat Po u Chiang Maiju, za terapeuta za masažu stopala i refleksologiju.

U Zagrebu je radio kao nastavnik praktičnog dijela Medicinske masaže i predavač sata Tradicionalne tajlandske masaže, a to je prvi put da je takav sat organiziran u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb. POUZ je najveća neprofitna ustanova za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj s tradicijom koja seže u daleku 1907. godinu.

Posljednjih  6 godine službeni je fizioterapeut LADO-a, Nacionalnog ansambla narodnih plesova Hrvatske, osnovanog 1949. godine u Zagrebu kao profesionalni nacionalni ansambl. LADO se smatra jednim od najboljih svjetskih folklornih ansambala.

Vedran se nastavio razvijati u praksi pa je završio 4 stupnja klase manualnog terapeuta (dr.Stošić) i DNS Dynamic Neuromuscular Stabilization na Praškoj školi.

Vedran je i iskusan fizioterapeut s više od 20 godina prakse i liječenja. Njeguje holistički pristup i lako prilagođava različite tehnike potrebama korisnika.

Vedran Primorac's Events List

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search