This image for Image Layouts addon

dipl. org. Ratko Rusak

Diplomirao na Kineziološkom  fakultetu ' 85. god. na usmjerenju Kineziološke rekreacije i dobio zvanje Dipl. org. rekreacije. Za vrijeme fakulteta, od ' 81. god. počinje raditi kao trener sportske gimnastike u tadašnjem "Gimnastičkom društvu Zagreb", danas "Sokolu", sve do ' 86. god. ! Prije kraja studija ' 84. god., završava tečaj manualne masaže na tada Višoj medicinskoj školi, da bi se ubrzo nakon fakulteta ' 86. god. zaposlio u Kozmetičkom salonu "Pollak", kao maser.

Nakon 6 mj. radi honorarno po različitim sportskim klubovima, te od kraja ' 87, radi u Radnoj org. Zagreb, na Mladosti na Savi, kao stručni suradnik za fizioterapeutske poslove i istovremeno završava niz tečajeva, kao npr. autogeni trening, transcendentalna meditacija, shiatsu i kiropraktički seminar, osnove makrobiotskog kuhanja, međunarodni seminar za transpersonalnu psihologiju, osnove reflexoterapije..!

Bavljenje autogenim treningom, kineskim thai chijem, a kasnije i jogom, u društvu Joga u svakodnevnom životu, gdje nakon prakticiranja od 6 god. postaje instruktor (što i danas radi), stvara mu želju za prenošenjem znanja i iskustva stečenog na tim područjima, kao i u području masaže, tako da od ' 96 - ' 01 radi na Kineziološkom fakultetu kao vanjski suradnik pri katedri za kineziterapiju, osn. kinez. transformacija, plivanja, tenisa i kinez. rekreacije, podučavajući studente klasičnoj i medicinskoj masaži, osnovama relaksacije i joge! Krajem' 06 otvara Obrt za posredovanje i usluge, ponovo sa ciljem podučavanja stečenih znanja i iskustava svima onima koji su za to zainteresirani, da bi što efikasnije i kvalitetnije pomagali ljudima pronaći način kako prevladati stres, kako masažom tretirati napetosti uzrokovane modernim načinom života, te sugerirati načine samopomoći..

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Samoborska cesta 114, Zagreb

(+385) 01 379 4568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search