24 Lis, 2020
Sistemske konstelacije - Uvodni seminar

Sistemske konstelacije - Uvodni seminar

INFO

Uvodni seminar NLT-a uvod je u dvogodišnji studij osobnog razvoja temeljen na principima sistemskih konstelacija. Seminar je namijenjen jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju i transformaciji dubokih unutarnjih ograničavajućih uvjerenja (više o dvogodišnjem studiju možete pročitati ovdje).

Kroz niz vježbi u paru ili u grupi, na seminaru ćete bolje upoznati sebe i prepoznati naučene obrasce ponašanja. Igranjem uloga u sistemskim konstelacijama razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu problemi, napetosti i zapletenosti izlaze na vidjelo. Spoznaja i prepoznavanje naučenog obrasca ponašanja rezultira razvojem svjesnosti i promjenom ponašanja. Nakon toga ništa više nije isto. Točnije, sve oko nas je isto, ali naša je percepcija promijenjena.

Seminar će se održati 24.listopada s početkom u 10:00h

TEME

  • Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
  • Ritualne rečenice
  • Moje tijelo – moja intuicija – moj putokaz (vježba)
  • Genogram - osnove izrade genograma i rad s genogramom
  • Zahvalnost (vježba)
  • Medicinski kotač - krug života, krug početaka i završetaka (vježba)

Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

 

INFO I PRIJAVE:

Cijena seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen iznos PDV-a). Prijaviti se možete putem e-maila: radionice@galbanum.hr. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: radionice@galbanum.hr.

VODITELJICA: Lidija Delić, osnivač NLT studija transformacije

Lidija Delic nlt 

"Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se odvijaju desetine mikro procesa i u svakom trenutku imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada i imamo novu mogućnost." Lidija Delić

VODITELJ/PREDAVAČ

Voditeljica sistemskih konstelacija

Lidija Delić,fitoaromaterapeut

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search