17 Ožu, 2021
Sistemske konstelacije

Sistemske konstelacije

INFO

Što su konstelacije?
Sigurno ste puno puta u životu gledajući film ili predstavu, čitajući knjigu ili pripovijetku/priču pisanu ili usmeno prenesenu nekako pronašli dio sebe u njoj, prepoznali temu iz vašega života. U takvim situacijama često se desi da dobijemo novi uvid, novu percepciju našeg problema ili situacije. Takvi momenti su pravi blagoslov, smjerokazi u životu koji domišljato pokazuju da nismo u začarnom krugu, da ima novih mogućnosti i rješenja. Ponekada, se nađemo u teškim situacijama, teškim odnosima koje pokušavamo riješiti. Smišljamo taktike radimo kompromise, trudimo se, razgovaramo s prijateljima i bliskim osobama, pokušavamo razne metode, ali bez uspjeha, vrtimo se u krug.

Kako si pomoći?
Kako sigurno i oprezno a opet spremno otvoriti Pandorinu kutiju? Zaviriti u nju sa sigurnog mjesta? Sistemska konstelacija pomaže da se suočimo i prihvatimo da je naše uvjerenje možda pogrešno, da je oprost lijek da u sebi nosimo sjećanja pohranjena u dalekoj prošlosti i da nas sve to definira. Što je to što će pomoći da razbistrimo zamagljenu percepciju i pomoći nam doći do rješenja.

Sistemskom konstelacijom!
Obiteljske konstelacije metoda koju je utemeljio Bert Hellinger, austrijski psihoterapeut. Metoda koja pomaže dobiti odgovor na sva pitanja koja nas muče i kojom figurativno rečeno "razmičemo koprenu nerazumljivosti" da bi nevidljivo postalo vidljivo...

Vrijednost sudjelovanja
Sudionici koji žele postaviti svoju konstelaciju participiraju u iznosu od 600 kn. Sudionici koji žele biti promatrači ili iskusiti sistemsku konstelaciju iz uloge reprezentanta sudjeluju besplatno.

Prijave i termini održavanja
Prijave se zaprimaju putem e-mail adrese: radionice@galbanum.hr.

NOVI TERMIN ODRŽAVANJA!
Nedjelja 17.3.2021. s početkom u 10:00h.  Prijaviti se možete putem web obrasca: PRIJAVA Grupa je popunjena!

VODITELJICA: Lidija Delić, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)

VODITELJ/PREDAVAČ

Voditeljica sistemskih konstelacija

Lidija Delić,fitoaromaterapeut

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search