17 Tra, 2021
Radionica Medicinski kotač

Radionica Medicinski kotač

INFO

Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila. Čovjekov život je krug, od djetinjstva do djetinjstva. I tako je u svemu u čemu se kreće snaga.

Crni Los, Oglala Sioux

Medicinski kotač jedno je od najstarijih učenja američkih Indijanaca, moćan alat samospoznaje i iscjeljenja. Proučavajući prirodne zakone i ljudski život, američki su Indijanci svoje spoznaje nacrtali u kružnu kartu i nazvali je medicinski kotač. Podijeljen je na četiri kvadranta, odnosno četiri osnovna smjera – sjever, istok, zapad i jug. Svaki smjer predstavlja jedno godišnje doba i razdoblje ljudskog života, ali i čovjekove aspekte.
Kotač nosi duboku simboliku, daje nam važne uvide i dobrobit. Kao životni putokaz, pokazuje nam gdje smo i što trebamo činiti. Olakšava prevladavanje teškoća i razdoblja promjena. Rad s medicinskim kotačem potiče širenje svijesti, dublje razumijevanje, skladniji i mirniji odnos sa sobom i svijetom oko sebe.

Sadržaj radionice:

- uvod u rad

- kontakt sa sva četiri smjera

- svjesnost nas upravo ovdje i sada

- kotač znanja

-  energija i duh novca

Radionica se održava u subotu 17.4. od 10 do 17 sati na adresi Jalovečka 1.

Maksimalni broj sudionika je 8

 

INFO I PRIJAVE:

Cijena seminara iznosi 600 kn (u cijenu nije uračunat iznos PDV-a). Prijaviti se možete putem e-maila: radionice@galbanum.hr. ili SMS-om na 091 3456 147. 

VODITELJ/PREDAVAČ

Voditeljica sistemskih konstelacija

Lidija Delić,fitoaromaterapeut

Društvene mreže

Lokacija

Kontaktirajte nas

Učilište Galbanum, Nova cesta 4, Zagreb (Trešnjevka)

(+385) 01/3794-568

  • dummy info@galbanum.hr

NEWSLETTER

Za više informacija o seminarima i radionicama pretplatite se na naš Newsletter...

* indicates required

Search